16.8 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

ZOË LIVAY DROPT NIEUWE SINGLE ‘VLOEK’

- Advertisement -
- Advertisement -

Zoë Livay heeft vandaag haar nieuwe single ‘Vloek’ uitgebracht. In deze persoonlijke track verwerkt de zangeres een liefdesrelatie die begon als een sprookje, maar zonder happily ever after is geëindigd. De magie van de relatie bleek een vloek te zijn, toen Zoë erachter kwam dat de liefde van haar ex niet oprecht was. De zangeres besloot het boek te sluiten en focust zich nu meer op zichzelf en het proces van self-love.

Zoë Livay: “Zijn liefde was een vloek, maar ik blijf niet hangen in die vibe. Door openhartig te zijn over mijn ervaringen in mijn eigen liefdesleven hoop ik anderen te inspireren om ook hun gedachtes en gevoelens te delen. Liefde is iets moois, maar het begint bij houden van jezelf. Share your thoughts, empower each other.”

Het artwork vertelt het verhaal van het nummer. De verwelkte roos staat voor de ontvangen liefde die niet oprecht bleek te zijn en de bliksem voor de vloek die de roos zwart heeft gemaakt. Na duisternis zal er ook altijd licht zijn, daarom staat de roos in bloei voor de nieuwe fase waarin Zoë zich richt op meer zelfliefde.

Besluister de track hier:

OVER ZOË LIVAY

Zolang Zoë Livay het zich kan herinneren, speelt muziek een grote rol in haar leven. Tijdens haar jeugd draait haar moeder thuis muziek van André Hazes en Shakira, ze zingt in de kerk en maakt onderdeel uit van een popkoor. Het is dan ook niet zo vreemd dat Zoë zich op 18-jarige leeftijd aanmeldt voor The Voice Of Holland en daar de jury omver blaast met een prachtige versie van ‘Hometown Glory’. Daarna bracht ze verschillende tracks uit en vanaf 2021 bij Warner Music Benelux. Zo verschenen afgelopen jaar de singles ‘Moeilijk Te Vergeten’, ‘Wijn en Rozen’ en ‘Hoe Het Komt’. Met haar muziek probeert Zoë anderen te inspireren te praten over waar ze mee zitten.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -