19.8 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

Yurmaine dropt nieuwe single genaamd ‘Het Duister’

- Advertisement -
- Advertisement -

Kort na het uitbrengen van ‘Baby Yoda’ is Yurmaine weer terug met een nieuwe, inspirerende single genaamd ‘Het Duister’! Yurmaine legt de strijd uit die hij voert in zichzelf om zichzelf te verbeteren door de ideale gedachtegang te hanteren. Hij beschrijft hierin dat hij op zoek is naar het licht, want hij heeft lang in ‘Het Duister’ geleefd. Het contrast tussen licht en duister heeft Yurmaine ook muzikaal aan het licht gebracht samen met de producer Oathmademedoit. Wederom onderscheid Yurmaine zich met zijn poëtische teksten en is deze single weer sonisch van hoog niveau!

‘Het Duister’ gaat over de tweestrijd die we allemaal dagelijks moeten voeren. Het gevecht tussen keuzes en de drang om de juiste handelingen te verrichten. Ondanks dat maakt iedereen keuzes waar ze niet altijd achter staan, maar wel van leren en hierdoor zich toch ontwikkelen als mens. Vanuit Yurmaine zijn perspectief is de song ontstaan door de strijd die hij voert in zichzelf om zichzelf te verbeteren. Hierin legt hij de dualiteit uit tussen de gedachtegang waarvan het ene reactief is en de andere gevormd is door zijn omgeving en omstandigheden. Yurmaine wil in deze strijd de ideale gedachtegang hanteren. In deze song beschrijft hij dat hij op zoek is naar het licht, want hij heeft lang in Het Duister geleefd.

Yurmaine zijn inspiratie komt voort uit zijn levenservaringen. Wat belangrijk is voor Yurmaine als hij over zijn verleden schrijft, is om het niet te verheerlijken. Zijn doel is om zijn levenslessen te vertalen in kunst en op deze wijze de jeugd te behoeden van bepaalde keuzes die Yurmaine heeft gemaakt in zijn turbulente verleden. Ook wil Yurmaine een licht werpen op de mindset die hij toen hanteerde, waar het vandaan komt en wat het je mogelijk gaat brengen, maar ook welke mindset hij nu hanteert en naar welke mindset hij streeft. Yurmaine onderscheidt zich in vele verschillende manieren, één ervan is dat hij een poetische tekstdichter is.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -