2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

YUNG NNELG X BONNE SUITS & NIEUWE CLIP

- Advertisement -
- Advertisement -

Zoals jullie weten heeft Yung Nnelg eind januari zijn langverwachte debuutalbum “BALANS” uitgebracht. Hij heeft echter niet stilgezeten na zijn release. Gisteren heeft hij de videoclip gedropt voor de track “Als je me ziet”. Verder kondigt hij ook een samenwerking aan met het Amsterdamse merk Bonne Suits. 


YUNG NNELG X BONNE SUITS
Beeld: Still uit de ‘Als je me ziet’ video geregisseerd door Youp Wehnes

ALS JE ME ZIET


“Als je me ziet” is alweer het derde nummer van “BALANS” die zijn eigen videoclip krijgt. Gedrevenheid en creativiteit van Glenn en de mensen om hem heen staan centraal hierin. Deze energieke vibe wordt ook goed uit naar buiten gebracht door de beat, die gemaakt is door niemand minder dan Spanker. De clip zelf is geregisseerd door Youp Wehnes en de productie is verzorgd door het ZES NULLEN team. Zie de videoclip hieronder en geef je mening.“‘Als Je Me Ziet’ is een anthem die symbool staat voor de beweegredenen van m’n vrienden en ik. We komen met een vloedgolf van gedrevenheid, creativiteit en liefde wat “hectisch” over komt. De Zes Nullen visie staat gebrand op ‘t netvlies en dit zal ons uiteindelijk leiden naar grote prestaties waarmee we de nieuwe generatie willen inspireren.

Yung Nnelg over de track.

YUNG NNELG ALS JE ME ZIET 1
Beeld: Still uit de ‘Als je me ziet’ video geregisseerd door Youp Wehnes


Yung Nnelg x Bonne Suits De videoclip is het het enige wat Nnelg in petto heeft voor zijn fans. Deze week dropt hij ook zijn collab met het Amsterdamse merk Bonne Suits. Voor het ontwerp is er voor een longsleeve voetbal jersey gekozen. Dit is niet zomaar zo gekozen. De reden hiervoor is dat Glenn zijn jeugdhelden dit ook droegen. Door middel van deze collab wil de artiest het sportartikel dat tot vandaag de dag zoveel impact heeft op hiphop en streetwear eren. Vanaf 20 februari is er maar een beperkte oplage verkrijgbaar. Dit is online te verkrijgen en in de Zeedijk 60 winkel in Amsterdam.

Yung Nnelg x Bonne Suits
Beeld: Yung Nnelg x Bonne Suits editorial door Maarten van der Kamp


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -