2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

YUNG NNELG RELEASED 4 TRACKS IN 1 WEEK!

- Advertisement -
- Advertisement -

De afgelopen jaren heeft Yung Nnelg zijn muziek op een lager pitje gezet. Daar is nu een einde aan gekomen. Hij is terug en op volle sterkte. De aankomende week released hij vier verschillende tracks!

Yung Nnelg Zes Nullen
fotografiecredits: Jaasir Linger @jaasirlinger.


YUNG NNELG X HENKIE T


Afgelopen vrijdag releasde Nnelg al de single “100 Acres” samen met Henkie T uit. De track is opgenomen in de Red Bull Music Studios in Amsterdam en is geproduceerd door BNNYHUNNA en KC. Dit is ook de tweede independent release van Yung Nnelg. De track draait om het concept van eigendom, het is dan ook niet meer dan toevallig dat de keuze is gevallen op Henkie T voor deze samenwerking. Beiden heren super gefocust op hun eigen labels vandaar dat dit in een gouden zet is geweest.
VIDEOCLIP 17 DECEMBER ONLINE!


De videoclip is vanaf 17 december te bekijken, de clip is geregisseerd door Bear Damen. De reis die Nnelg in de afgelopen tijd heeft afgelegd als persoon en artiest komt hier naar voren. Zoals te zien is in de teaser is er veel inspiratie gehaald uit visuals uit de jaren ‘90 en vroege 2000. Verder is de video tot stand gekomen onder de vleugels van Red Bull Music en met Shay Latukolan als choreograaf. Bekijk de teaser hieronder:


YUNG NNELG X ZES NULLEN


Op 17 december vindt ook de officiële launch van Nnelgs label en collectief plaats. ZES NULLEN bestaat uit een groep jonge multimedia creatives die geloven in het realiseren van ideeën die een figuurlijke waarde hebben van een miljoen. Ieder idee wat buiten de gevestigde norm ontstaat is volgens ZES NULLEN meer dan een miljoen waard. Als deel van dit collectief is het een vereiste om een sterke drive te hebben – de zin “Ik kan het niet” is daarom ten strengste verboden. 


YUNG NNELG X PATTA


Met de sterke drive waarmee Yung Nnelg ZES NULLEN te werk gaat hebben zij in samenwerking met Patta een t-shirt ontworpen. Het t-shirt is in beperkte oplage verkrijgbaar online en in de Patta winkels in Amsterdam, Milaan en Londen. 

Yung Nnelg Zes Nullen
fotografiecredits: Jaasir Linger @jaasirlinger.

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


#GLA2019


Kun je niet zo lang wachten op een goed hiphop evenement? Vooralsnog kun je 2019 afsluiten bij de Golden Lemon Awards op 29 december in Club Villa Thalia Rotterdam. Heb je nog geen ticket? Koop ze hier snel.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -