17.8 C
Amsterdam
zondag, oktober 1, 2023

YUNG FELIX SWITCHT VAN HIPHOP NAAR  HOUSE MET NIEUWE SINGLE ‘I NEED YOU’

- Advertisement -
- Advertisement -

Na een succesvolle carrière in de hiphop en trap scene bracht Nederlandse DJ en producer Yung Felix gister zijn eerste house single ‘I Need You’ uit. Yung Felix is al jaren een van de meest toonaangevende producers binnen de Nederlandse muziekindustrie, zijn producties met onder anderen Bizzey, Jonna Fraser, Poke en Yellow Claw stonden steevast bovenaan de hitlijsten. ‘I Need You’ wordt uitgebracht op Spinnin’ Records, met de nieuwe single gaat Yung Felix een andere muzikale richting op dan wat het publiek van hem gewend is. 

Na de geboorte van zijn eerste kind kwam een zoektocht naar een nieuwe artistieke uitdaging die werd gevonden door te experimenteren met andere genres. Yung Felix richtte zich tot de club voor inspiratie en kwam terecht bij de alsmaar populairder wordende house sound. Vorig jaar bracht hij samen met Franse supersterren DJ Snake en Malaa de single Deep uit, wat de eerste hint was naar een nieuwe stijl. Met het uitbrengen van I Need You zet Yung Felix daarin nu een volgende stap. Compleet met catchy vocals en gitaar riffs is de single overduidelijk gemaakt voor de dansvloer en is de plaat de perfecte kickstart van de Nederlandse DJ zijn wederopstanding. 

Felix Laman, beter bekend als Yung Felix, draait al bijna een decennium mee in de muziekindustrie en werd bekend vanwege populaire samenwerkingen met Yellow Claw, Bizzey, Kraantje Pappie, Dopebwoy en Poke. Yung Felix bracht zijn muziek eerder uit op zijn eigen 100M imprint en verschillende toonaangevende internationale muzieklabels als Virgin Music, Sony en Spinnin’ Records. Mede vanwege de vele samenwerkingen met hiphop en trap grootheden vergaarde Yung Felix met zijn producties honderden miljoenen streams. De DJ en producer is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie en is ook in zijn nieuwe muzikale hoofdstuk hard op weg naar de top.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -