10.7 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

YUNG FELIX DROPT ‘TAKA’ MET LIL KLEINE, POKE EN INTERNATIONALE STER YEMI ALADE

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag is dan eindelijk de dag dat Yung Felix zijn langverwachte track “TAKA” naar buiten brengt. Na maanden lang teasen op Instagram is het zover! Op de track staan de huidige nummer #12 Lil’ Kleine en #28 Poke maar ook de mega bekende Nigeriaanse zangeres Yemi Alade. De track is vandaag om 00:00 uitgekomen en de videoclip waarin Yung Felix, Lil’ Kleine en Poke een rol spelen maandag 16 november om 14:00 uur te zien op het YouTube kanaal van 100M label.


Het is niet de eerste keer dat Yung Felix en Poke samenwerken. Zo brachten de twee in 2019 met succes de EP “Yung Pokro” uit met daarop onder andere de megahits “Loco” en “OEFF”. Verder staan hier ook samenwerkingen van onder andere Dopebwoy, Bizzey en Henkie T op. Klik hier voor “Yung Pokro”.


Voor dit project hebben de heren de handen ineen geslagen met Lil’ Kleine en de zangeres Yemi Alade, onder meer bekend van de tracks ‘Johnny’, ‘Boyz’ en ‘True Love’. Verder won de zangeres in 2015 en 2016 de prijs Best Female tijdens de MTV African Music Awards. Yemi Alade staat naast haar zangkunsten, acteerwerk en activisme bekend om haar overweldigende live optredens, kleding en videoclips. In 2018 én 2019 won Yemi Alade tevens ook de The Headies Award for Best Performer. 


Beluister “TAKA” van Yung Felix x Lil’ Kleine x Poke x Yemi Alade hieronder en laat in de comments weten wat je ervan vind.Yung Felix TAKA

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -