1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

YUNG FELIX BEHAALT 100 MILJOEN VIEWS MET LOCO

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag heeft de briljante producer Yung Felix laten weten dat hij een bijzondere mijlpaal heeft bereikt. Via Instagram heeft hij laten weten dat zijn track ‘Loco’ 100 miljoen views heeft bereikt.YUNG FELIX 100 MILJOEN VIEWS


De track werd op 9 maart 2018 gepubliceerd op het YouTube kanaal van Noah’s Ark. Dit is rond dezelfde tijd dat Yung Felix een contract tekende bij de Franse label Barclay. Dit kan ook één van de redenen zijn waarom deze track zoveel views heeft gepakt. Een andere reden kan natuurlijk ook de featurings zijn. Poke en Dopebwoy zijn natuurlijk niet de minste namen waarmee je kan samenwerken. 


BIZZEY – TRAAG 200 MILJOEN VIEWS


Het is niet de eerste keer dat een Nederlandse track de magische 100 miljoen views aantikt. Bizzey heeft dit vorig jaar ook behaald met de track ‘Traag’. Inmiddels staat de teller al op meer dan 200 miljoen views. Of dit het geval voor ‘Loco’ gaat zijn zal alleen de toekomst ons leren. 


100 MILLI TATTOO


Om de 100 miljoen views te vieren heeft hitproducer Yung Felix een tattoo laten zetten. Dit laat hij vol blijdschap zien op zijn Instagram pagina. Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nlLike het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


JE KAN VANAF 19/08 STEMMEN!!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -