1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

YOUNG THUG & GUNNA GEARRESTEERD; GENOEMD IN 56 AANKLACHTEN, WAARONDER MOORD

- Advertisement -
- Advertisement -

Vannacht zijn Young Thug en Gunna gearresteerd in Atlanta. Het duo wordt samen met 26 anderen verdacht van maar liefst 56 zaken onder de zogenoemde RICO act. Alle verdachten zijn gelieerd aan Young Stoner Life, het label van Thug.

YSL wordt een “criminal street gang” genoemd en de leden zouden zich schuldig hebben gemaakt aan zaken als moord, gewapende overval, bendeactiviteiten en meer. Ze zouden gelieerd zijn aan de Bloods.

Thugger zou in 2015 de auto gehuurd hebben die gebruikt is bij de moord van Donovan Thomas, Jr., een lid van een rivaliserende bende. Ook wordt de rapper genoemd in moordpoging op YFN Lucci, met wie hij in het verleden beef had. Twee leden van YSL zouden Thugger om toestemming gevraagd hebben om Lucci te vermoorden in de Fulton County gevangenis.

Gunna wordt alleen verdacht van “conspiring to violate the Racketeer Influenced and Corrupt Organizations (RICO) Act”. Dit is een verzamelnaam voor 35 verschillende misdrijven, waarvan je er minstens twee in tien jaar gepleegd moet hebben om gearresteerd te worden. Het gaat dan om zaken als moord, ontvoering, brandstichting, beroving, drugs dealen, maar ook fraude. De straffen kunnen oplopen tot 20 jaar per zaak.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -