2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

YOUNG ELLENS, 3ROBI EN ESKO: “IK ZWEER HET JE”

- Advertisement -
- Advertisement -

‘Ik zweer het je’, zo lijkt de samenwerking tussen Young Ellens, 3Robi en Esko te gaan heten.


YOUNG ELLENS- IK ZWEER HET JEVanochtend opende wij de Instastories van het megatalent Young Ellens waarin hij nieuw muziek liet horen in zijn auto. De track en beat van het nummer die hij liet horen hebben veel weg van het recept van ‘Drank & Drugs’ van Lil’ Kleine en Ronnie Flex, maar heeft wel een eigen saus natuurlijk!

Het nummer zal hoogstwaarschijnlijk ‘Ik zweer het je’ heten aangezien de tekst erbij stond en het een aantal keren wordt gezegd in het nummer. ‘Ik ben met Esko, ik zweer het je. Ik ben met 3Robi ik zweer het je’, aldus de lyrics van het nummer.


Young Ellens – Ik Zweer Het Je ft. 3robi & Esko


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -