18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

YILMAZZ DROPT TRACK MET VIDEOCLIP GENAAMD ‘VANNACHT’

- Advertisement -
- Advertisement -

YILMAZZ DROPT TRACK MET VIDEOCLIP GENAAMD ‘VANNACHT’

Yilmaz Akbaba, beter bekend als de rappende Barber en acteur in de misdaadserie
Mocro Maffia seizoen 4 & 5, heeft afgelopen maand zijn track ‘Vannacht’ uitgebracht als opvolger van zijn vorige track track ‘Verdiend’.

De Maastrichtse rapper met Turkse/Marokkaanse roots is nog maar 18 jaar en heeft grote plannen. Hij weet goed hoe hij gebruik moet maken van zijn talenten. Zo heeft hij sinds klein al grote dromen waar andere op zijn leeftijd nog niet mee bezig waren.

Niet lang na ‘VERDIEND’ komt hij met een 2e release ‘VANNACHT’, waarvan de clip in hartje Ibizia is geschoten. Beide tunes worden goed ontvangen tot nu toe. Yilmaz: “Ik denk altijd goed na over hoe ik mijn clip wil hebben, ik vind het voornaamste om het elke keer op een gekke locatie op te nemen om zo ook mijn fans mee te nemen in een wereld waar nog zoveel meer valt te ontdekken”.

Check de videoclip:

Wat Yilmaz vooral mee wil geven aan zijn luisteraars is dat ze hun dromen moeten volgen. “Zolang je niet start gaat er ook niks gebeuren. Niet kijken naar wat andere van je vinden. Blijf je ding doen om zo hoog mogelijk op te klimmen in wat je ook doet of staat in het leven. Volg je dromen en maak je ouders trots.”

Beluister de track op Spotify: https://open.spotify.com/track/5BoUV0owA8xpnFNVLRZUuF?si=67b91155895f4f07

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -