12.6 C
Amsterdam
zondag, oktober 2, 2022

XONY SPEELT OPEN KAART OVER VERLEDEN MET EP ‘HERINNERINGEN’

- Advertisement -
- Advertisement -

Opgroeien op straat, waarbij je op jonge leeftijd al in aanraking komt met Blijf-Van-Mijn-Lijfhuizen, drugs en geweld. Dat is het leven van rapper Xony. De vele obstakels die het oud Green Gang-lid in zijn leven overwon vormen de basis van zijn vandaag verschenen EP ‘Herinneringen’, waarin hij omstandigheden uit het verleden achter zich laat en zicht focust op positiviteit.

Beluister ‘Herinneringen’ via xony.lnk.to/Herinneringen-EP

Het project bestaat uit zes krachtige tracks, waarin Xony op pakkende wijze open kaart speelt over zijn verleden. Met zijn eerder verschenen song ‘Why’ bracht de rapper zijn jeugd in de Bijlmer in beeld met een indrukwekkende docu-serie. Nu is het met zijn signing bij het label Dreamteam van Big2 tijd voor een nieuw hoofdstuk in Xony’s leven en carrière. Het is duidelijk dat hij zijn verleden niet vergeet, maar tegelijkertijd vormt ‘Herinneringen’ het fundament om verder uit te breiden. Daarom staan er ook samenwerkingen met niemand minder dan Big2 en Broertje op de EP. ‘Herinneringen’ is vanaf vandaag beschikbaar op alle online streamingplatforms.

Xony

Rapper Xony heeft Arubaanse roots en groeide op in de Bijlmer in Amsterdam. Xony’s leven is niet altijd gemakkelijk geweest, waardoor muziek maken als therapie voelde en hem een uitweg bood. De artiest kreeg nationale bekendheid als onderdeel van de rapformatie Green Gang, die samen niet alleen een virale sessie hadden op 101Barz, maar ook samenwerkten met artiesten als Hef, Kempi en Adje. Ook solo had Xony succes en sloeg hij de handen inéén met onder andere Chivv en Mario Cash. Met de signing bij het label Dreamteam van Big2 is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in Xony’s carriére, en kunnen we nog veel muziek van hem verwachten.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -