WOWI KOMT MET DE HEERLIJKE TRACK ‘PAYSO’

0
804

Afgelopen vrijdag heeft Wowi zijn nieuwste track ‘Payso’ gedropt. Productie op de plaat wordt voorzien door Valentijn Mallee en de track is op alle streamingdiensten te beluisteren.  

Wowi Payso

‘’De track gaat over het hard werken, je dromen realiseren en uiteindelijk betaald dit zich uit. Het uitbetalen van het hard werken deel ik weer met de mensen die in mijn kring staan. Liefde laat ik even aan de kant en de focus ligt op hard werken nu.’’

Wowi

Wowi – Payso

Wowi

OVER WOWI


Rovan Simmons alias Wowi is geboren op Curaçao en opgegroeid in het attractieve Schiedam. Met zijn diepe stem vermoed je niet dat Wowi de juiste hoge noten kan raken maar ook voor je kan rappen. Nederlandstalige Pop/Urban met een karakter dat hij heeft vanuit de Caribische Zee is een goede omschrijving voor de muziek die hij maakt. Vanaf de middelbare school besefte Wowi dat hij goed is in het maken van muziek. Nadat hij alleen zong voor vrienden en familie werd hij in Rotterdam ontdekt door twee producers. Dat was voor Wowi de start van zijn muzikale journey. 


GROTE PRIJS & BELOFTE  VAN ROTTERDAM


Verder heeft Wowi, samen met MC Fidd en zijn DJ Willem van Rees, meegedaan aan de Grote Prijs van Rotterdam. De jury bestond uit Marta Belay van het label Rotterdam Airlines, Ruud Lemmen (Founder van WooHah) en Githa Biekman (Bookings Agent AT Bookings). 


’Een energieke, muzikale artiest die elke club of festival kan gaan vullen in de toekomst.’’

Jury van de Grote Prijs van Rotterdam

Naast de Grote Prijs van Rotterdam is Wowi in 2019 ook benoemd tot De Belofte van Rotterdam. Je gaat nog veel van deze veelzijdige artiest horen in de komende tijd dus don’t sleep on Wowi en blijf op de hoogte!


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’.