12.1 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

WINNAAR MTV EMA BEST DUTCH ACT 2019: SNELLE!

- Advertisement -
- Advertisement -

Gisteravond was het weer tijd voor de MTV EMA Preparty. Volgens traditie werd dit gehouden in het Westergasfabriek in Amsterdam.


SNELLE BEST DUTCH ACT


De strijd voor de EMA Best Dutch Act ging tussen Josylvio, Maan, Nielson, Yung Felix en Snelle. Laatstgenoemde kwam als winnaar uit de koker. Snelle mag Nederland nu vertegenwoordigen tijdens de EMA ceremonie op 3 november in Sevilla. Lars Bos heeft een ontzettend goed jaar achter de rug. Zijn single “Reunie” stond op nummer één in de Spotify charts.Met zijn track “Scars” mocht hij ook een gouden en platina plaat in ontvangst nemen. Vorige week dropte Lars zijn album “Vierentwintig” en dit album lijkt op weg naar de nummer één positie in de Album Top 100. Het is dan ook niet meer dan normaal dat Snelle Best Dutch Act van dit jaar is geworden.


Zie hieronder hoe de reactie van Snelle op het moment dat hij te horen krijgt dat hij heeft gewonnen.


Heb jij al gestemd op jouw top 5 voor de Raptop 100? Dat kan nu via https://stem.raptop.nl/.


2018


Vorig jaar was het Jack $hirak aan het langste eind trok. De strijd ging in 2018 tussen Ronnie Flex, Naaz, Bizzey en wederom Maan. Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nlLike het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. - Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -