18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

Willie Wartaal duikt theaters in met ‘Moederdag’ voorstelling

- Advertisement -
- Advertisement -

Moederdag is de eerste solo theatershow van de veelzijdige rapper, presentator, dj, producer en songwriter. De voorstelling is vanaf februari t/m mei 2023 door heel Nederland te zien.

Willie Wartaal stond in 2005 in één keer stevig op de muziekkaart van Nederland, toen hij met De Jeugd van Tegenwoordig de succesvolle debuutsingle ‘Watskeburt?!’ uitbracht.

De daaropvolgende jaren heeft hij zowel solo als met ‘De Jeugd’ meerdere succesvolle singles en albums gereleased, gezamenlijk goed voor meer dan 350.000 verkochte exemplaren. De laatste tour van De Jeugd eindigde in 2019 in een uitverkocht Olympisch Stadion te Amsterdam. Vergezeld door 23.000 fans, die luidkeels meezongen op hits als ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Get Spanish’ en ‘Hollereer’.

Na zeventien jaar lang popzalen uitverkocht te hebben, festivals en clubs plat te hebben gespeeld, duikt Willie voor het eerst solo het theater in. ‘Moederdag’ is een programma vol grappige en serieuze verhalen over zijn leven, zijn moeilijke jeugd, muziek, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit haalde.

“Een avond in het hoofd van Willie Wartaal, wie wil dat nou niet?”, aldus de veelzijdige artiest zelf.

‘Moederdag’ is te zien in 36 theaters door het land. De try-out shows starten op 2 februari 2023 in Brielle. De tour eindigt op 8 mei 2023 in de Kleine Comedy in Amsterdam. Alle tourdata en tickets vind je via: www.wiwa.sex, een aantal zalen zijn uitverkocht.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -