10.8 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

WERELDWIJDE PRIMEUR VOOR ‘NACHT KFC’ MET ICONISCHE KIPSALON

- Advertisement -
- Advertisement -

Rotterdam, 28 mei 2024 – Een wereldwijde primeur voor KFC in Rotterdam. Daar opent de allereerste ‘Nacht KFC’, geopend van 22:00 uur tot 04:00 uur ‘s nachts voor de echte late night cravings. Met exclusief op het menu, KFC’s versie van de iconische kapsalon. Van 30 mei tot 1 juni kunnen nachtbrakers bij de Nacht KFC in Rotterdam KFC’s Kipsalon, ook als veggie, komen voorproeven. De cult hit is daarna vanaf 4 juni beschikbaar in alle restaurants van KFC in Nederland.

De Nacht KFC opent op 30 mei haar deuren aan de Schiekade 201 in Rotterdam. Een ideale uitvalsbasis voor wie op verschillende plekken in de stad een mooie feestavond heeft gehad. Of voor wie laat op de avond nog een goede snack wil bemachtigen. Naast de beroemde Kipsalon heeft de Nacht KFC alles wat je wilt voor je laatste stop van de nacht. Van arcade games tot fotomuur voor echte fans, en nog meer vermaak tot in de late uurtjes. 

Rotterdams trots
De immens populaire kapsalon is bij toeval ontstaan in 2003 toen de eigenaar van een Rotterdamse kapsalon veelvuldig zijn eigen speciale gerecht bestelde bij de naburige shoarmazaak. De vaste bestelling van de eigenaar van de kapperszaak werd uiteindelijk tot kapsalon gedoopt. Omdat KFC in Nederland en de kapsalon dezelfde Rotterdamse roots delen, was het niet meer dan een logische stap om in 2021 ook voor het kiprestaurant een limited edition variant van de Rotterdamse klassieker te ontwikkelen. Van 30 mei tot 1 juni kunnen Rotterdamse nachtuilen bij de Nacht KFC opnieuw kennismaken met de beroemde Kipsalon van KFC. Gemaakt met KFC-kip volgens het originele recept uit 1939 met de kenmerkende 11 herbs & spices. Of kies voor een vegetarische variant ook voorzien van dezelfde authentieke kruidenkorst.  

Veggie KFC
Het is niet de eerste keer dat KFC opzien baart met een tijdelijk restaurant. In 2020 opende de restaurantketen tijdens de Nationale Week Zonder Vlees het eerste vegetarisch KFC restaurant ter wereld. De Veggie KFC was een week lang geopend op het Binnenwegplein in Rotterdam waar de chickenless bucket, chickenless fingerfood, chickenless ricebowl, chickenless wrap en chickenless boxmeals die week op het menu stonden. 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -