1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

WARNER RECORDS MUSIC VERWELKOMT CHO EN ZIJN LABEL NEW VINTAGE COLLEGE

- Advertisement -
- Advertisement -

NIEUWE SINGLE THE SAME IS OUT NOW! Met veel trots kondigt Warner Recorded Music vandaag CHO en zijn label New Vintage College aan als nieuwe signing.

CHO is een van Nederlands meest succesvolle rappers en een begrip binnen de Nederlandse Hip Hop cultuur. Onder zijn eigen label New Vintage College zal hij niet alleen zelf muziek uitbrengen, maar tekent CHO ook nieuw talent waarvan muziek op het label uitkomt.

Sander Stijnen, Head Of A&R Warner Music Benelux over deze nieuwe samenwerking:  “Ik ben super trots dat Warner Music en New Vintage College gaan samenwerken. CHO heeft zichzelf geprofileerd als één van de spannendste en toonaangevende hiphop artiesten in de Benelux, wat duidelijk zichtbaar was tijdens zijn show in een uitverkochte AFAS Live deze maand. Ik kijk er dan ook erg naar uit om samen nieuwe muziek van CHO, maar ook van nieuwe talentvolle artiesten, te gaan releasen.”

Warner Recorded Music presents: Cho & New Vintage College – YouTube

De muziek van CHO laat zich kenmerken door zijn unieke sound. Zijn toenemende populariteit dankt hij aan de kracht van zijn muziek en veelzijdige repertoire. Hij weet zich als artiest continu te ontwikkelen zonder de basis te verliezen. CHO scoort in zijn carrière hits met tracks als Workshop, Chemistry, Popalik en Original.
Na zijn mixtapes ‘Knock’  & ‘Knock Knock 2’ brengt hij in 2016 zijn debuutalbum ‘Knock Knock 3’ uit, waarna de albums ‘SINCE ’93’ en vorig jaar verschenen  ‘CHOSEN’ volgen.

Afgelopen vrijdag heeft hij zijn nieuwe single The Same uitgebracht, de eerste release in samenwerking met zijn nieuwe label Warner Music Benelux. CHO is de eerste Nederlandse rapper die de AFAS Live binnen een uur heeft uitverkocht.

Deze zomer is hij live te zien op OH MY! Festival (25 juni) en WOO HAH! (1 juli).

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -