17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

WAAROM RAPTOP DEZE WINTER EEN HAARD HEEFT AANGESCHAFT BIJ MULTIHAARD.NL

- Advertisement -
- Advertisement -

Raptop heeft deze maand, na lang zoeken, een vuurtafel op gas gehaald. Dit is de Elementi Granville geworden. Hierdoor kan er tijdens de koudere uurtjes alsnog in te tuin gechilld worden. De reden waarom wij dit specifiek bij Multihaarden hebben gedaan is vanwege:

  1. Sfeer, warmte en gezelligheid tijdens koude winterdagen

Omdat we steeds meer tijd binnen doorbrengen is het belangrijk om in jouw woning, tuin of kantoor, sfeer en warmte te creëren. De (elektrische) haarden van Multihaarden.nl zijn niet alleen decoratief maar hebben vaak ook een verwarmingselement. Je doet simpelweg de stekker in het stopcontact en met één druk op de knop heb je een brandende haard. Een groot voordeel hiervan is dat je geen rookkanaal of gasaansluiting nodig hebt. Just plug and play!

  1. Breed aanbod in Co2 neutrale haarden 

Multihaarden heeft een breed aanbod in Co2 neutrale haarden. Hun aanbod bestaat uit elektrische haarden, bio ethanol en tuinhaarden. Binnen die segmenten kan je kiezen uit vrijstaande haarden, muurhaarden, cinewall en zelfs plafond/zwevende haarden.

Dit aanbod is te danken aan een selectie van de allerbeste merken op het gebied van moderne en luxe haarden. De producten zijn afkomstig van toonaangevende Europese designmerken, internationaal gerenommeerde designers, en onafhankelijke ontwerpers

Dit zorgt niet alleen voor luxe in huis maar ook voor:

  • Eye catching designs
  • Veiligheid & Gebruiksgemak van de haarden
  • Echte vlammen zonder rook of geurstoffen (Co2 Neutraal vuur)
  • Ambiance en sfeer van elektrische haarden

Daarnaast worden de gasprijzen steeds duurder. Om die reden en de mooie designs kiezen veel mensen voor de sfeer en warmte van een haard in huis.  

  1. Klantenservice

Last but not least, de klantenservice van Multihaarden is laagdrempelig. Je krijgt je eigen contactpersoon die je vragen kan stellen via WhatsApp. Hij zal je vertellen hoe alles werkt en ook op de hoogte houden van je levering. Dit is zeer prettig omdat je geen wachttijden hebt en altijd door dezelfde persoon geholpen wordt. 

Laat je daarom online adviseren op www.multihaarden.nl

Ze zijn via mail, telefonisch en WhatsApp (+316 189 14 799) bereikbaar.
Druk hier voor WhatsApp

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -