16.8 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

Vunzige Deuntjes Festival presenteert grootse halftime show met Ronnie Flex, Broederliefde en Poke op tiende verjaardag

- Advertisement -
- Advertisement -

Vunzige Deuntjes is het eclectische hiphop, dancehall en r&b concept dat in Nederland en België verspreid over ruim 100 evenementen per jaar een diverse mix van zo’n 100.000 bezoekers trekt. Het hoogtepunt voor de hele ‘Vunzige familie’ is het Vunzige Deuntjes Festival in het Amsterdamse Bos, waar jaarlijks 22.000 bezoekers op af komen. 

De kaartverkoop gaat dinsdag 24 januari van start via www.vunzigedeuntjesfestival.nl

Tijdens de 2023 editie van het festival wordt de ‘Vunzige Halftime Show’ op het hoofdpodium letterlijk en figuurlijk halverwege de festivaldag het centrale punt in de programmering. Deze spectaculaire show is een eigen productie van Vunzige Deuntjes en zit vol verrassingen en speciale effecten. Tijdens de show treden drie van de grootste acts van het moment op; Ronnie Flex, Broederliefde en Poke. Zij brengen hun eigen en andere grote hits ten gehore tijdens een uniek en eenmalig optreden in deze combinatie. “Ronnie Flex, Poke en Broederliefde geven al jaren de beste shows op onze evenementen en ik kijk er enorm naar uit om met deze topartiesten een echt uniek optreden te ontwikkelen.”  Zo zegt Festivaldirecteur Arend Wortmann.

“Vunzige Deuntjes is net als een familie. Naast dat ik er al jaren optreed ben ik ook een trouwe bezoeker. Vorig jaar hadden ze in mijn kleedkamer allemaal showfoto’s opgehangen van de edities dat ik er stond. Toen zag ik echt de evolutie van Ronnie Flex op Vunzige Deuntjes. Heel hard!” Aldus Ronnie Flex.

“Onze relatie met Vunzige Deuntjes is warm en sprankelend. We komen al jaren bij Vunzige Deuntjes en als we linken knettert het! We kijken dan ook enorm uit naar de Vunzige Halftime Show, het zal dit jaar nog meer gaan knetteren! Stay tuned…”  zegt Broederliefde.

Poke zegt hierover: “Als Vunzige Deuntjes een feestje geeft ben ik er het liefst altijd bij, alleen maar liefde! Ik haal veel inspiratie uit de Halftime Show van de Super Bowl en ik kijk ernaar uit om met Vunzige Deuntjes, Ronnie Flex en Broederliefde ook een unieke show neer te zetten. Ik wil alles sexy maken; sexy band, sexy special effects en sexy dansers.”

Gisteravond vond in Bitterzoet in intieme setting met 350 fans, artiesten, relaties en pers een kick-off event plaats. Dit event trapte een jaar vol vunzige verrassingen af met onder meer optredens van ‘halftime acts’ Broederliefde en Poke, en een videoboodschap van Ronnie Flex.

VUNZIGE DEUNTJES FESTIVAL 10YRS 

Datum: 8 juli 2023 

Tijd: 12:00-23:00 

Locatie: Amsterdamse Bos, Amsterdam 

Start kaartverkoop: 24 januari 2023  

Over Vunzige Deuntjes 

Sinds 2011 organiseert Vunzige Deuntjes clubavonden en festivals in Nederland en België. Na uitverkochte evenementen in Bitterzoet en Paradiso is Vunzige Deuntjes inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste evenementenorganisaties van ons land, met jaarlijks 100+ evenementen verdeeld over ruim 25 steden en jaarlijks 100.000+ bezoekers. Ook is Vunzige Deuntjes (mede)eigenaar van verschillende festivals zoals By The Creek, Parels van de Stad en natuurlijk het Vunzige Deuntjes Festival dat sinds 2013 georganiseerd wordt. Sinds 2019 is Vunzige Deuntjes onderdeel van entertainmentbedrijf ID&T. 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -