10.7 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

VIDEOCLIP MIGGS DE BRUIJN x JACQUES – LOIS STAAT NU ONLINE!

- Advertisement -
- Advertisement -

Een enige tijd geleden lieten we jullie al weten dat Migss de Bruijn zijn EP genaamd ‘Amnesia’ heeft gedropt. Vandaag heeft de Zware Jongenz member Miggs de Bruijn zijn videoclip uitgebracht van de track ‘Lois’. 


Door de corona maatregelen heeft het iets langer geduurd dan dat de planning liet zien. Voor de videoclips hadden ze een grote groep mensen bij elkaar nodig om een goede sfeer te creëren. Hierdoor moest het label een keuze gaan maken voor welke tracks er een videoclip geschoten werd. Door de cijfers in de gaten te houden kwamen zij op de conclusie om te kiezen voor ‘Lois’. De track is goed ontvangen bij de fans en was ook wel geschikt om te schieten, laat labeleigenaar Aiky weten. 


LOIS


‘Lois’ ft. de kleine broertje van Miggs De BruijnJacques‘ gaat over een meid die ondanks haar goede opvoeding er toch voor koos om de slechte pad op te gaan. In de audio kun je ook horen dat ze het niet makkelijk heeft en mogelijk kampt met psychische problemen. In de video laten zien je hoe ze en Miggs een set-up zetten. Een beetje het Bonnie and Clyde gevoel. Bekijk de videoclip hieronder en geef aan wat je ervan vind.


AMNESIA


‘Amnesia’ EP heeft bijna de miljoen streams bereikt. Laten we er samen voor zorgen dat hij deze magische mijlpaal snel behaald! Er liggen nog genoeg projecten klaar van Miggs dus er komt nog genoeg aan. 


Miggs de Bruijn lois

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -