16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

Vic9 dropt dit jaar nog twee albums!

- Advertisement -
- Advertisement -

Vic9 was afgelopen week te gast bij het programma Hot Ones van ComplexNL en onthulde daar dat hij dit jaar nog twee albums gaat uitbrengen. De labeleigenaar van Kanaal 24 liet begin dit jaar van zich horen met zijn single ‘Inbox’, maar was daarvoor lange tijd inactief als het gaat om muziek droppen.

Vic9 kwam in 2016 de game binnen en bracht direct nummers uit met grote artiesten zoals Kevin, Sevn Alias, Hef en Josylvio. De geboren Rotterdammer dropte in 2017 zijn debuutalbum ‘9’ en bracht in zowel 2018 (92:29) als 2019 (Bloed) nog een album uit.

Daarna werd het stil rondom de artiest Vic9. Als CEO van Kanaal 24 had hij zijn handen vol met onder meer het managen van Qlas & Blacka en zette daarom zijn eigen muziek op een lager pitje. 2022 lijkt echter hét jaar van de comeback te worden voor Vic9. In gesprek met presentator Willie Wartaal zegt hij dat er dit jaar nog twee albums op de planning staan. De hele uitzending kan je hier vinden.

Weet Vic9 dit jaar een plekje in de top 100 van de Golden Lemon Awards te bemachtigen? #GLA22 vindt plaats op 30 november in Villa Thalia. Stemmen op jouw favoriet kan van 1 november tot en met 6 november! Welke plek haalt Vic9 komend jaar na het uitbrengen van twee albums?

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -