fbpx

VERMOEDELIJKE SCHUTTER FEIS OPGEPAKT

Goed nieuws! De politie heeft de vermoedelijke moordenaar/schutter van Feis opgepakt. Het gaat om een 25-jarige Rotterdammer, die in Kerkrade is gearresteerd. Hij zou zich maandenlang hebben schuilgehouden in een bovenwoning.Faisal MssyehFaisal Mssyeh, artiestennaam Feis, werd op 1 januari 2019 samen met zijn broer op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam neergeschoten. Feis kwam te overlijden en zijn broer raakte zwaargewond.

schutter feis

Schutter Feis op de radar


De politie had de verdachte al langer op de radar en zette twintig rechercheurs op de zaak. In februari werd zijn identiteit naar buiten gebracht. Gisteren loofde de politie 15.000 euro uit voor de gouden tip die naar de 25-jarige man zou leiden en ook bij Opsporing Verzocht werd aandacht voor de zaak gevraagd. Dat heeft kennelijk geholpen want na de uitzending kwamen zo’n vijf tips binnen.


Ook werd de verdachte op de nationale opsporingslijst gezet. Of dit heeft geleid tot de aanhouding is niet helemaal duidelijk. De vermoedelijke schutter wordt vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Hij zit in volledige beperking vast, wat wil zeggen dat hij geen contact mag hebben met de buitenwereld.Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie