16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

VEED AWARDS: CONVO TALKSHOW PAKT EEN PRIJS!

- Advertisement -
- Advertisement -

Gisteren was heel YouTube Nederland aanwezig bij de VEED Awards. De VEED Awards zijn de Oscars voor YouTubers in Nederland. Het was alweer de vijfde editie van de awardshow en de prijzen liepen uiteen.

https://www.instagram.com/p/BvY5ozJnCcF/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1l64jblca15tp


VEED AWARDS 2019De nieuwe generatie content creators kunnen prijzen winnen in de categorieën Beste Vrouw, Beste Man, Beauty, Beste Nieuwkomer, Game, Muziek en Comedy. Famke Louise, StukTV, GameMeneere en Marije Zuurveld waren de grote winnaars van de Awards. Onder het genot van een optreden van Supergaande namen zij hun prijzen in ontvangst.


CONVO TALKSHOW


Armin, Yuki en Defano mochten gisteren de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs in ontvangst nemen. Verder kregen zijn ook nog 10.000 euro om nieuwe journalistieke video’s te maken. Bij de heren van Convo kwam de prijs uit de lucht vallen. Toen ze de talkshow twee jaar geleden in samenwerking met Red Bull Music zijn begonnen, hadden ze hier nooit aan durven denken. “Hoe nice is het dat we zo’n prijs pakken. Shout out naar alle kijkers en de mensen die ons supporten. We hadden dit niet durven denken. We zijn een klein kanaal, maar waarderen de erkenning.” Zegt een trotse host Armin Shah, over het verzilveren van de prijs.PRIJZENPAKKER DEFANOVoor Defano Holwijn is het alweer de tweede keer dat hij de prijs wint. “Het is super tof om te zien dat je werk gewaardeerd wordt. Net als toen geeft het toch bevestiging dat wat je maakt goed is. Ik ben super trots op het Convo team, dit is pas het begin!”

https://www.instagram.com/p/BvXECTvHrkG/


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -