17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

VALSBEZIG BRENGT SINGLE ‘TIK’ UIT

- Advertisement -
- Advertisement -

Atlantic Records Benelux introduceert haar derde signing: ValsBezig. Dit gevestigde hiphopcollectief uit Amsterdam Zuidoost brengt vandaag hun nieuwe single ‘Tik’ bij het label uit. Het nummer is zoals te verwachten van deze vrienden een dansbare track met speelse flows.

“We voelen ons vrij als we deze track horen, het laat ons denken aan de tijd dat we normaal konden feesten en optreden. Door corona waren we genoodzaakt om afscheid te nemen van onze oude lifestyle en werden we voorgesteld aan een nieuwe flex. Silent disco… Hier kwam ‘Tik’ tot leven!” – ValsBezig

Bekijk hieronder de officiële videoclip waarin de vier mannen van ValsBezig feestend te zien zijn en hun natuurlijke charisma naar voren komt.

De hechte vriendengroep bestaande uit de Surinaamse Ritchie, Demma, K££ss en Giniio maakt al jaren muziek waarbij ze positiviteit uitstralen. ValsBezig is een familie die goede vibes brengt met hun dansbare tracks en samen zorgen ze ervoor dat je gezelligheid wilt opzoeken.

Ik ben erg blij dat ValsBezig zich bij de Atlantic Records family aansluit. Met hun eerdere releases hebben ze laten zien dat ze zichzelf steeds blijven ontwikkelen en een toonaangevende speler in de Nederlandse urban scene zijn. Ons team kijkt erg uit naar deze samenwerking en de mooie projecten die we samen gaan uitbrengen.” – Sander Stijnen – Head Of A&R

Toen hij jong was toverde Ritchie zijn slaapkamer om in een studio waar hij met zijn vrienden Demma, K££ss en Giniio muziek opnam. Het heeft niet lang geduurd tot ValsBezig een feit was. In de afgelopen jaren heeft de groep drie volledige albums (incl. 3 top 40 noteringen) en verschillende singles zoals ‘Buk’, ‘Naar Beneden’ en ‘Zina’ uitgebracht. Hiermee bereikten ze meer dan 100 miljoen gecombineerde streams. Op Spotify hebben ze meer dan 200.000 maandelijkse luisteraars en 60.000 volgers. Nu getekend bij Atlantic Records Benelux is ValsBezig klaar om te laten zien dat ze naast fissa-tunes ook storytelling in hun muziek verwerken en werken ze aan een nieuwe sound. 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -