18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

UNIEKE COLLAB TUSSEN STEPHERD FLORI DEL PINO!

- Advertisement -
- Advertisement -

LAAT JE VERRASSEN DOOR BANDIDA, EEN UNIEKE COLLAB TUSSEN STEPHERD EN RISING STAR FLORI DEL PINO!

Deze nieuwe single heeft een sound zoals je Stepherd nog nooit gehoord hebt; Bandida is een opzwepende, zwoele hiphop track met een flinke dosis latin.


 “Het is Flori gelukt om een hele nieuwe muzikale kant in mij naar boven te brengen én ze laat me in het Spaans zingen, deze collab was straight fire! 

STEPHERD

“Ik heb na mijn eerste single veel latin trapbeats toegestuurd gekregen maar deze was echt anders, ik MOEST erop!”

FLORI DEL PINO


STEPHERD EP: NEW DEAL


Na jarenlange ervaring in de muziekindustrie, met hoogtepunten zoals Nouveau Riche, Banaan (met Jebroer en Jayh) en Brak Obama (met Skinto), heeft Stepherd dit jaar alle ervaring, emoties en energie gebundeld in een energieke, oprechte EP; NEW DEAL New Deal is een independent release waarin Stepherd 100% zijn eigen sound laat horen, doet waar hij zin in heeft en vooral veel fun heeft. Na jarenlang getouwtrek aan hem als artiest steekt hij nu een dikke middelvinger op en doet hij precies wat hij zelf wilt! 



FLORI DEL PINO


Het talent van de Spaans/Nederlandse furie Flori Del Pino stuurt haar carrière in een stroomversnelling vooruit, dit is te zien in de talloze collabs die ze al op haar naam heeft staan. Laatst werd dit talent bekroond met een mooie tweede plaats bij FunX Talent: Summer Vibes. Hou deze naam dus goed in de gaten, she’s taking the industry by storm!

STEPHERD FLORI DEL PINO


Wat vind jij van Stepherd & Flori Del Pino – Bandida

Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -