17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

‘UIT MIJN HANDEN’ VAN CICHY IS MOOI, DROEVIG EN PERSOONLIJK!

- Advertisement -
- Advertisement -

Winter is coming en CICHY heeft hiervoor zijn passende EP naar buiten gebracht. Milan CICHY is van veel markten thuis, zo is hij bezig met zijn eigen vintage kleding winkel, verdient hij bij als straten schoonmaker en is hij bezig met muziek. Zijn muziek was tot op heden altijd vrolijk, vol met lol en plezier. Het voelde volgens CICHY nooit compleet en hij mistte het belangrijkste; het persoonlijke.DEMO MET ZEEGELUIDEN EN PRACHTIGE VOCALS


Ongeveer een jaar geleden liet de Eindhovense artiest een demo horen met zeegeluiden en prachtige vocals. Op dat moment wist hij nog niet zo goed wat hij ermee moest, maar het was toen al in z’n demo fase. De track heet op dat moment ook nog gewoon ‘demo’ maar uiteindelijk is dit de titeltrack van zijn debuut EP geworden.HET PERSOONLIJKE ASPECT


Met zijn nieuwe EP  “Uit Mijn Handen” slaat Milan CICHY een andere weg is. Het persoonlijke aspect is goed te horen op deze plaat. Met tracks zoals ‘Blessings’, ‘Pijn’ en ‘Machteloos’ belicht CICHY een kant van zijn leven wat hij nog nooit eerder heeft gedaan.“IN MIJN HANDEN”


‘Uit Mijn Handen’ is ontzettend persoonlijk, mooi, droevig en is onderdeel van het dubbelproject Uit- en In Mijn Handen. In ‘Uit Mijn Handen’ is Milan z’n liefde kwijt en glipt daarmee z’n hele ziel uit z’n handen. In ‘In Mijn Handen’ grijpt Milan juist met beide handen het leven en de liefde aan. Daarover later dit jaar meer. Eerst brengt CICHY Uit Mijn Handen uit. 


CICHY – UIT MIJN HANDEN


Wat vinden jullie van ‘Uit Mijn Handen’ van CICHY? Laat het weten in de comments en blijf het allemaal volgen. Beluister hieronder alle tracks van CICHY.


Milan CICHY

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -