17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

TWENTY FOUR SEVN 4 IS IN AANTOCHT

- Advertisement -
- Advertisement -

Sevn Alias heeft gisteren zijn nieuwste project aangekondigd. Nadat eerder dit jaar al “SIRIUS” uitkwam het is nu dus tijd voor “Twenty Four Sevn 4”. 


TWENTY FOUR SEVN 4Het is alweer drie jaar geleden dat Sevn “Twenty Four Sevn 3” heeft gereleased. Het album bestaat uit 16 tracks met monster hits zoals “Fasta” en “Mandem”. Nu is het tijd voor de opvolger hiervan. Dit heeft de Almeerse rapper bekend gemaakt bij een show zoals te zien hieronder.

https://www.instagram.com/p/B3mkvDpgAgi/

Heb jij al gestemd op jouw top 5 voor de Raptop 100? Dat kan nu via https://stem.raptop.nl/.


1OAK GANGVorige week verscheen het eerste soloproject van één van zijn artiesten. Het gaat om niemand minder dan Mensa. In de afgelopen maanden heeft Mensa meerdere hits geleverd. Vijf maanden geleden zetten hij de Nederlandse muziekscene op z’n kop door met de track “Hoe Dan” te komen. Dit was een schot in de roos en heel Nederland kent Mensa vanaf dat moment. Kort hierna released de 1OAK member “Geen Rem” en “Voila”. Zijn eerste project onder het label van Sevn Alias heet “Coming To Earth”. Dit komt niet als een verrassing want iedereen weet nu wel dat Mensa Geen Mens is.


Coming To Earth bestaat uit 10 tracks met meerdere samenwerking. Sevn Alias, Chivv en Ashafar zijn ook op de plaat te horen. Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nlLike het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. - Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -