16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

TUPAC 22 JAAR GELEDEN OVERLEDEN OF TOCH NIET?

- Advertisement -
- Advertisement -

Het is vandaag 22 jaar geleden dat één de meest invloedrijkste rappers aller tijden is overleden op 25-jarige leeftijd. Tupac Shakur werd neergeschoten op 7 september 1996 in Las Vegas en is op 13 september overleden in het ziekenhuis. Een groot verlies voor de hiphop.GEEN MOORDENAAR


De moordenaar is nooit gevonden. Wat wel bekend is, is dat de schutter op Pac schoot vanuit een witte Cadillac. De moord vond twee uur na het gevecht tussen Mike Tyson en Bruce Seldon plaats. Dat niemand de witte Cadillac heeft gespot, lijkt volgens velen haast ondenkbaar. Het is een van de meest geheimzinnige ‘cold cases’ van de afgelopen decennia en houdt al 22 jaar iedereen in de ban: de moord op de Amerikaanse rapper.TUPAC OVERLEDEN?


Het impact van zijn dood is zo groot geweest dat veel mensen niet willen geloven dat de legendarische rapper echt dood is. Een veelgehoorde theorie is dat 2Pac nu op Cuba woont. Hij zou zijn eigen dood in scène hebben gezet om een teruggetrokken bestaan te gaan leven met zijn tante. Wat is jouw theorie? Laat het ons weten in de comments!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -