17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

TOP 10 BESTE VALENTIJN LIEDJES

- Advertisement -
- Advertisement -

Het is vandaag Valentijn. Het is dé dag om je grote liefde nog extra te verwennen. Vandaag is de dag dat je je partner in crime een speciaal moment bezorgd. En wat is het beste manier om dat te doen? Muziek natuurlijk! Raptop heeft een selectie van een aantal Nederlandse love songs gemaakt voor jullie. Een top 10 beste valentijn liedjes. Deel dit met iedereen en vooral met je grote liefde. De tracks staan in willekeurige volgorde.Jairzinho – Zegen ft. Snelle (Prod. Nigel Hey)Jairzinho is twee maanden geleden de samenwerking aangegaan met Snelle op de track ‘Zegen’. De track is geproduceerd door Nigel Hey. Wie is jouw zegen? Tag die persoon hieronder.

Bron: YouTube


Cho – Ik Mis Je ft. Abigail Johnson & La Rouge (prod. Spanker)Wie absoluut niet mag missen in deze top 10 van beste valentijn liedjes is natuurlijk Cho. Drie jaar geleden dropte hij de track ‘Ik Mis Je’ samen met Abigail Johnson en La Rouge.

Bron: YouTube


Jayh – Mijn BabyWe gaan zeven jaar terug de tijd in. Het is het jaar waarin Jayh ‘Mijn Baby’ released. The rest is history. Wie is jou baby? Laat het weten in de comments en tag die persoon.

Bron: YouTube


Jonna Fraser – Ik Kan Je Niet Laten (prod. FRNKIE)Twee jaar geleden was dit de hit van de zomer. Jonna Fraser met de track ‘Ik Kan Je Niet Laten’. De track is geproduceerd door FRNKIE. Wie is voor jouw de persoon die je niet kan laten gaan?

Bron: YouTube


The Opposites ft Mr. Probz – Sukkel Voor De Liefde (prod by Soulsearchin’)Vandaag is het de dag van de liefde. Dan mag deze track natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Ben jij ook zo een sukkel voor de liefde?

Bron: YouTube


Jonna Fraser – Lover & Best Friend (prod. Project Money)Jonna Fraser met ‘Lover & Best Friend’. Wie is dit voor jou. Tag die persoon hieronder en laat een reactie achter.

Bron: YouTube


Sevn Alias – In Amsterdam ft. Maan (Prod. Esko)In november 2017 dropte Sevn Alias de track ‘In Amsterdam’. De samenwerking met Maan zag niemand aankomen. Dit is een track die niet mag ontbreken in de top 10 beste valentijn liedjes.

Bron: YouTube


Jayh – Mijn allesWie echt niet mag ontbreken in dit lijstje is Jayh met de track ‘Mijn Alles’. Wie is jou alles in het leven?

Bron: YouTube


Frenna x Boef x Madam Julie – Speciaal ft. Kaeh (prod. Diquenza & Shafique Roman)We kennen deze track natuurlijk allemaal nog wel. Een aantal maanden geleden ging Frenna de samenwerking aan met Boef, Madam Julie en Kaeh voor de track ‘Speciaal’. Wie is die speciale persoon in jou leven? Tag die persoon hieronder.

Bron: YouTube


Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha – Hij Is Van Mij ft. BizzeyKriss Kross Amsterdam is de samenwerking aangegaan met Maan, Tabitha en Bizzey. De track ‘Hij Is Van Mij’ mag niet ontbreken in dit lijstje.

Bron: YouTube


TOP 10 BESTE VALENTIJN LIEDJESWat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -