17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

TIKTAK Festival kondigt de volledige line-up aan met onder andere Broederliefde, Frenna en Ronnie Flex!

- Advertisement -
- Advertisement -

Zaterdag 18 september op het Rotterdamse Lloyd Multiplein

Na het grote succes van de eerste editie in 2019 keert TIKTAK Festival eindelijk weer terug naar het Rotterdamse Lloyd Multiplein op zaterdag 18 september! Alle grote namen uit de Nederlandse urban scene zijn aanwezig, waaronder Broederliefde, Frenna, Ronnie Flex en Kris Kross Amsterdam. Omdat er vorig jaar al veel tickets waren verkocht, zijn er dit jaar nog maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Tickets zijn verkrijgbaar via www.tiktakfestival.nl.

Voor de meeste artiesten zal TIKTAK één van de eerste grote festivals zijn waar ze weer kunnen optreden, een uitgelezen kans om de nieuwste nummers die afgelopen jaar uitkwamen eindelijk LIVE te performen. Dit jaar zal het Rotterdamse concept JIMMY wederom de tweede area hosten.

TIKTAK staat bekend om producties van hoge kwaliteit en de populairste live en dj-acts. Tijdens Koningsnacht en New Year’s Eve pakt TIKTAK extra groot uit met edities in meerdere steden tegelijkertijd. Daarnaast heeft TIKTAK een eigen platenlabel, TIKTAK Records, en kan je genieten van de TIKTALK podcast met bekende gasten uit de muziek, sport, influencer of fashion wereld!

TIKTAK Festival
Datum
: 18 september 2021
Tijden: 12.00 – 23.00 uur
Locatie: Lloyd Multiplein, Rotterdam (NL)
Website & Ticketswww.tiktakfestival.nl
Minimumleeftijd: 18+
Line-up:
Broederliefde, Frenna, Lil Kleine, Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam, Dopebwoy, Poke, Biggi, ChildsPlay, Freddy Moreira, Johnny 500, The Partysquad.
support:
Brody Fox, Mara Wells, Miguell Kaidel, hosted by MC Taylor + more to be announced. 

Ticket garantie:

Dit jaar werkt TIKTAK met een aanbetaling van 50% van het ticket-bedrag. De overige 50% hoeft pas betaald te worden als het festival definitief kan plaatsvinden. Bij doorgang van het festival op 18 september is de aanbetaling niet terug te vorderen. Als TIKTAK Festival niet doorgaat kan de bezoeker de aanbetaling terugkrijgen (excl. fee) of ervoor kiezen om de aanbetaling te behouden voor het daaropvolgende jaar.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -