18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

THE REAL WAVE: HET ONTSTAAN, EEN NIEUWE PLAAT EN MEER

- Advertisement -
- Advertisement -

Twee maanden geleden werd er leven in het project ‘The Real Wave’ geblazen. Dit project is tot stand gekomen toen Oshadix van OJ Fam Entertainment met het idee kwam om de krachten van twee independent labels te bundelen. Hij had het plan maar hij had iemand nodig om dit nog goed uit te kunnen voeren. In gesprek met Chivv besloten zij de krachten van OJ Fam Entertainment en Un4gettable Music te bundelen. Met de bedoeling om een een plaat te maken wat bestaat uit artiesten van beiden labels maar ook independent artiesten die niet zitten bij een groot label. Zie hieronder een interview met de twee CEO’s van dit project.


INTERVIEW CHIVV & OSHADIX
THE REAL WAVE 2020


View this post on Instagram

The wait is over 😈

A post shared by THE REAL WAVE (@therealwave2020) on

Verder bestaat het collectief uit een verzameling van artiesten zoals Saaff, Ocs, Roxy Rosa, Dior, Figo Gang maar ook top producers zoals Gideonite van het label One Million en Oath van OJ Fam. Onlangs waren zij op schrijverskamp en om een beter beeld te krijgen van ‘The Real Wave’ zijn er ook een aantal interviews naar buiten van gekomen. Zie hieronder een aantal interviews van onder andere Chardy, Ocs en Gideonite. Ga voor meer interviews naar het Instagram kanaal van The Real Wave.


INTERVIEW MET CHARDYINTERVIEW MET OCSINTERVIEW MET GIDEONITE
DIAMONDS VVS


Op 27 augustus komt ‘Diamonds VVS’ uit en hierop staan de volgende artiesten; Saaff, Ocs, Dior, Chardy, Figo Gang en Chivv. De producties op hierop worden verzorgd door talentvolle producers zoals Gideonite van One Million en Oath van OJ Fam.

View this post on Instagram

27/08/2020 💥

A post shared by THE REAL WAVE (@therealwave2020) on

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -