18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

THE OPPOSITES KONDIGEN HUN EERSTE CLUBTOUR IN 10 JAAR AAN

- Advertisement -
- Advertisement -

Big2 & Willem, beter bekend als The Opposites, kondigen vandaag een nieuwe live tour aan langs popzalen in Nederland en België. In 2022 waren The Opposites voor het eerst sinds 2014 weer live te zien met eigen shows in de iconische Gashouder in Amsterdam. Daarnaast waren ze als headliners te zien op toonaangevende festivals Lowlands, Pukkelpop (B) en Paaspop.

Mede door het succes van deze shows en het winnen van de ‘Edison Pop Oeuvre’ prijs besloten de heren in 2023 opnieuw festivals als Zwarte Cross, Dauwpop, Wish Outdoor, Solar Weekend, Bevrijdingsfestivals en Rock Werchter (B) te headlinen.

Als laatste fase van deze huidige run live shows, sluiten The Opposites dit jaar af met een clubtour. Dit is de eerste keer in 10 jaar dat de legendarische rapformatie weer live in de Nederlandse en Belgische popzalen te zien is.

“We genieten enorm van het succes van de shows die we tot nu toe gespeeld hebben op een selectie mooie festivals in Nederland en België. Het enthousiasme waarmee onze muziek nog steeds wordt ontvangen door zowel fans van het eerste uur, als nieuwe generaties die ons nog nooit live gezien hebben, is overweldigend. Reden te meer voor ons om dit jaar af te sluiten op plekken waar we lang niet gespeeld hebben: de popzalen. We zijn pas net begonnen ;-)”, aldus Twan en Willem.

Tourdata (tot nu toe)
13-12 TivoliVredenburg, Utrecht
15-12 Doornroosje, Nijmegen
16-12 De Roma, Antwerpen (B)
17-12 Patronaat, Haarlem
19-12 Paard, Den Haag
20-12 Ancienne Belgique, Brussel (B)
21-12 De Effenaar, Eindhoven
27-12 De Oosterpoort, Groningen
29-12 Annabel, Rotterdam
31-12 TBA

Tickets voor de tour gaan vrijdag 25 augustus om 10.00 uur in de verkoop via https://theopposites.nl en via de websites van de zalen.

Check hieronder de tour trailer:

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -