fbpx

TEAM SPEC. IS TRENDING OP YOUTUBE!

Het managementbureau SPEC. doet goede zaken met haar artiesten. Zo blijkt maar weer na gisteren. De nummer 1, 2, 3 en 4 trendy video’s op YouTube komen allemaal van artiesten van Team SPEC.

SPEC.

SPEC. is in 2000 opgericht door Breghje Kommers, de huidige vrouw van Ali B. Het bedrijf begon als evenementenbureau en organiseerde hiphop-feesten en festivals. Na enige tijd werd duidelijk dat de geboekte artiesten behoefte hadden aan professionele begeleiding en ontwikkelde het bedrijf zich steeds meer als managementkantoor. Zo werd ook Ali B getekend en na enige tijd werd hij ook partner in het bedrijf.

Trending

‘Puinleven’ van Boef staat momenteel op nummer 1 trending, gevolgd door de eerste aflevering van StukTV’s Madtrip series. Op nummer 3 staat een wederom vermakelijke interview van de heren van Supergaande en op nummer 4 staat het nummer ‘Willie’ van Qualid, Ali B, Mocromaniac en Kippie. Team SPEC. gaat als een sneltrein die niet te stoppen is.

Ali B postte zelf gisteren op Instagram; “Ik ben supertrots op onze artiesten en personeel”. Welk artiest van SPEC. vind jij het hardst?

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie