18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

SXTEEN’S NEW HOT DROP “Why” FIXES A BROKEN HEART WITH RHYTM

- Advertisement -
- Advertisement -

“SXTEEN” back on track, corona heeft ervoor gezorgd dat de carrières van vele artiesten zijn ingestort dit geldt ook voor ‘’SXTEEN’’. Alsof dat nog niet erg genoeg was. Verliest hij in 1 jaar tijd 2 van zijn grootste geliefdes. Om vervolgens samen met een major label doen te besluiten ze in goed overleg beide hun eigen weg gaan.

Vol motivatie besloot “SXTEEN” om zonder enig support van de platforms die hem voorheen steunde zelfstandig een label op te starten “ZURICH MUSIC” samen met zijn manager. Deze samenwerking is in 2021 tot een einde gekomen en dit heeft uiteindelijk ook geleidt tot een management breuk. “SXTEEN” geeft niet op en gaat door met zijn beste vriend en DJ SIKI Martina. Samen maken ze de grootste plannen om hun dromen tot uitvoering te brengen. Juli 2022 dat ene telefoontje “SIKI is komen te overlijden’’. “SXTEEN” zijn wereld stortte opnieuw in. Hoeveel tegenslagen kan een mens verdragen zou je denken? Tegenslag is de beste manier om te laten zien dat je karakter hebt en dat heeft ‘’SXTEEN’’ de tegenslagen in zijn leven ziet hij als kansen om opnieuw te kiezen. Independent en samen met een nieuw management.

Zijn muzikale reis is niet gestopt hij gaat nu het beste doen voor zichzelf. “SXTEEN” is nu beter uitgerust dan daarvoor en back on track en zal op 3 februari zijn nieuwe track “WHY” releasen.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -