fbpx

STEPHERD BRENGT STRIPCLUB SAMEN MET ZEFANIO

STRIPCLUB vertelt het verhaal wat veel mensen wel kennen; zolang er geld en fame is zijn er mensen rond je. Soms ga je daar als artiest even in mee en laat je die “love” op je afkomen, ook al weet je dat het fake love is. Stripclub is een soort van escape op de realiteit voor Stepherd. 


STEPHERD – STRIPCLUB FT ZEFANIO“Ze willen mij niet, ze willen chillen met iemand die in de spotlight staat” 


Met meer dan 10 jaar ervaring in de Urban scene heeft Stepherd alle stromingen meegemaakt en is daarin altijd trouw gebleven aan zijn gevoel. Dat merk je ook in zijn muziek. Net wanneer je denkt dat je hem in een bepaald hokje kunt plaatsen, komt hij met iets helemaal nieuws en verrassends.“Alles is hoe ik ben, ik belicht gewoon steeds een ander deel van mezelf. Who knows dus waar ik morgen mee kom.”


URBAN MUZIEKSCENE DOMINEREN

Stepherd domineerde de Urban muziekscene met Nouveau Riche, waar o.a. Mr. Polska en Jebroer deel van uitmaakten. Met het Nouveau Riche collectief heeft Stepherd opgetreden op verschillende grote festivals doorheen Nederland en België en meerdere compilatiealbums uitgebracht. Daarna bundelt Stepherd de krachten met Skinto en hieruit ontstaat een ongezien entertainment-duo. Dat blijkt wel uit de energieke liveshows die zij verzorgen, hun eigen programma ´Mooiboys on the road´ voor muziekzender XITE en verschillende gezamenlijke releases.


HITS IN HET BUITENLAND


Stepherd & Skinto scoorden een gigantische hit in België met het nummer ‘Banaan’ (in samenwerking met Jebroer en Jayh). Het nummer belandt op alle playlists, staat wekenlang in de Top 10 van de Ultra Top 50 genoteerd en de bijbehorende clip wordt miljoenen keren bekeken. De volgende single ‘Brak Obama’ wordt ook weer lovend ontvangen door o.a. 3FM, FunX en Slam!FM en zo groeit ‘Brak Obama’ uit tot hét lijflied voor zware weekenden.


VEEL NIEUW VUUR


De aankomende 3 maanden komen er 3 nieuwe singles én een EP uit van Stepherd. De NEW DEAL EP vertelt het verhaal van de groei die Stepherd heeft meegemaakt als artiest, het getouwtrek van labels, managers en de nepheid van de wereld die fame met zich meebrengt. Als jonge artiest is Stepherd hier menig keer in verloren geraakt, nu is hij in een fase waar hij stabiliteit heeft gevonden als persoon in die twee werelden (fame wereld en de echte wereld) en voor het eerst independent een EP released.
Plugger voor deze track: Pim van der Kolk – Pim’s I.E.P.


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie