16.8 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

SPACECADETPAT DROPT EERSTE VLOG MET BLACK ACID

- Advertisement -
- Advertisement -

Patrick Jansen, a.k.a. SpaceCadetPat heeft z’n eerste vlog gedropt genaamd ‘Op Stap Met’ niemand minder dan de mannen van Black Acid: Smitty, Dashaeno, DamnDamy & sor. SpaceCadetPat gunt ons exclusieve beelden in de stu van dit unieke collectief. 

SpaceCadetPat zit al een tijdje in de game, sinds 2014 om precies te zijn. Hij heeft collabs gehad met Architrackz en was de man achter de Jonna Chapters. Van achter de camera naar ervoor, de guy lijkt geen moeite te hebben met de switch. Wat heeft hem ertoe gezet om deze move te maken? “Ik wilde me inzetten om het oorspronkelijke gevoel van saamhorigheid en underground culture wat de rapscene had vóór de enorme Spotify boom terugbrengen. Hiphop betekende heel veel voor ‘n kleinere groep mensen, dat bracht een super interessante subcultuur teweeg. Nu is die subcultuur mainstream geworden en lijkt het alsof we anders naar hiphop/the culture kijken als industrie en consument”. Hiermee slaat hij de spreekwoordelijke spijker op z’n kop.

“Ik zie mezelf als een van de meest waardevolle content creators in de industrie. Ik had niet altijd het idee dat mensen in de industrie dat besefte. Ik ga dood voor dit. Dit is het. Dit doen we”.

Mochten zijn vlogs helemaal kwijt gaan, dan is SpaceCadetPat blij, maar zijn ambitie blijft om zoveel mogelijk creatief toe te voegen aan the culture. Dat blijft zijn drive. 

Hij beseft ook dat het keihard werken is. Voor hem is de grootste uitdaging je weg te vinden in deze hele torie. SpaceCadetPat: “Mensen gaan je dingen zeggen en dan moet je soms inleveren op je creatieve visie. Dat zorgt soms voor wrijving, wantrouwen en een gevoel dat iedereen maar vanuit eigenbelang beweegt. Ik heb geen idee of dat erg is, maar het zorgde de afgelopen jaren voor enige onzekerheid vanuit mijn kant. Ik zie mezelf als een van de meest waardevolle content creators in de industrie. Ik had niet altijd het idee dat mensen in de industrie dat besefte. Ik ga dood voor dit. Dit is het. Dit doen we”.

pastedGraphic_1.png

Met de vloggenreeks ‘Op Stap Met’ bewijst SpaceCadetPat dat hij méér is dan een video content creator. Hij biedt perspectief, rechtstreeks vanuit de scene. En met de heren van Black Acid had hij geen sickere start kunnen maken. En wat kunnen we nog meer van hem verwachten dit jaar? We willen niet teveel verklappen, maar SpaceCadetPat hint op een mooie collab met Kans, en hoopt ook om weer iets sterks neer te zetten met Bokoesam en maybe ook met Abel van Burning Fik. Hij waardeert sowieso alle love en support die hij tot nu toe heeft gekregen. SpaceCadetPat: “Shout out naar team Jonna Fraser, We Are Striker, Sony en een hele hoop anderen”. 

Check de allereerste aflevering van ‘Op Stap Met’ Black Acid hieronder (bedank ons later):

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -