10.7 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

‘SORRY’ VAN ALANO STAAT NU ONLINE!

- Advertisement -
- Advertisement -

Maak kennis met de Koerdische rapper Alano. Hij komt uit Syrië en verhuist met zijn familie op 4 jarige leeftijd naar Nederland. Onlangs dropte hij de track ‘Quarantaine’ en nu is het tijd voor zijn nieuwste track genaamd ‘Sorry’. Beluister Alano – Sorry hieronder en geef aan wat je ervan vind.


OVER ALANO


Alano was een echte jongen van de straat. In zijn jongere jaren was hij vaak betrokken bij vechtpartijen en besluit daarom te gaan kickboxen. Helaas is hij noodgedwongen moeten stoppen omdat hij jarenlang kampten met reuma. In deze zware tijden leert hij zijn echte vrienden kennen. Met de kennis en ervaring die hij heeft probeert hij nu jongeren van de straat te houden. Verder groeide hij op met muziek van THC, Kempi, D-men en de Duitse rapper Azad.

ALANO

Ondanks dat hij met gezondheidsproblemen kampte is hij toch op zijn 21ste afgestudeerd op Marketing en Communicatie. Na zijn studie merkt hij, mede door zijn achternaam, dat het moeilijk was om een baan te vinden. Hij besluit toen om zijn eigen onderneming te starten en muziek kwam daardoor op een tweede plek. Ondertussen runt hij vijf ondernemingen met zijn familie en heeft hij nu weer tijd om dope muziek te maken. De reden waarom Alano nu bezig is met zijn muziekcarrière komt door een van zijn voorbeelden Azad. Hij merkte dat er in Duitsland veel rappers van Koerdische afkomst zijn en dat dit in Nederland niet het geval is. Daarom voelt hij zich uniek en extra gemotiveerd om het in Nederland te gaan maken als rapper. 


Dit is zeker niet het laatste wat we van Alano gaan horen. Hij heeft hard gewerkt, heeft meer tracks al klaar liggen en hij heeft grootse plannen voor de toekomst!Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -