18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

SOR SCHRIJFT GESCHIEDENIS MET BAE DOVEN TRILOGIE

- Advertisement -
- Advertisement -

Young sor did it again! Afgelopen vrijdag was het zover: het laatste deel van sor’s Bae Doven trilogie dropte: Bae Doven no. 3. Ter ere van de release kregen genodigden donderdagavond een exclusieve preview van de film over Bae Doven in de Cinecenter in Damsco. Met uiteraard sor in de hoofdrol als Bae Doven. We geven geen spoilers, maar kunnen je wel vertellen dat de film revolutionair is.

Bae Doven no. 3 heeft net als de voorgangers een paar sicke featurings. Willem de Bruin, Fresku, ADF Samski, Emms, Jiggy Djé mochten allemaal een bijdrage leveren. Naast dat hij zelf heeft geproduceerd, waren ook Spanker, Roheat, Sam Breez en Zaytoven verantwoordelijk voor de hitte op Bae Doven no. 3. De EP is acht tracks rijk en iedere track is a piece of art.

Na het winnen van Maestro, zijn legendarische Sorkest in het Concertgebouw, zijn shows op Woo Hah! en Lowlands, kunnen we zeker zeggen dat 2022 het jaar is van sor. Hij zit op een ander level en there’s no way back, NL hip hop zal nooit meer hetzelfde zijn.

Check Bae Doven no. 1, no. 2 en no. 3 nu!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -