10.7 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

SNELLE WERKT SAMEN MET RONNIE FLEX MET ‘IN DE SCHUUR’

- Advertisement -
- Advertisement -

Iedereen is ergens diep van binnen toch geboren om te winnen! Vandaag brengen Snelle en Ronnie Flex hun nieuwe nummer ‘In De Schuur’ uit. Deze vrolijke song vertelt het verhaal van hoe Snelle en Ronnie Flex begonnen zijn vanuit hun schuurtje en zolderkamer, maar ze met hard werken hun dromen waar hebben weten te maken. Ze sporen hun luisteraars aan om hetzelfde te doen voor hun succes en gefocust te blijven. Dit catchy liedje krijg jij de komende tijd niet meer uit je hoofd! De mannen kennen elkaar al jaren. In De Schuur’ komt uit via ROQ ‘N Rolla Music en is vanaf vandaag overal te streamen, daarnaast verschijnt er een videoclip op YouTube.


“Toen ik nog op de Herman Brood Academie zat werd Ronnie gebruikt als schoolvoorbeeld van hoe het moest. Ik ben echt een Ronnie fan en ben dan ook superblij dat hij op deze plaat staat”

Snelle over Ronnie Flex

“Ronnie en ik zijn qua muzikale keuzes die we maken in de studio echt broeders. Ik ben zo trots op deze samenwerking, uit al mijn demo’s van het afgelopen jaar is dit is het liedje wat ik echt steeds weer aan zet om te luisteren!”

Snelle


“Ik had direct een goede klik met Snelle in de studio. We hebben zeker drie liedjes gemaakt inmiddels, deze springt er echt uit en het klopt helemaal. Ik kijk ontzettend uit naar deze release.”

Ronnie Flex


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -