2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

SNELLE LANCEERT EIGEN LABEL ‘LIEVE JONGENS’

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag is het dan zover. Snelle heeft zijn eigen label genaamd, Lieve Jongens’ gelanceerd. Dit heeft hij via Instagram laten weten. De enorm populaire rapper is de samenwerking aangegaan met zijn manager en jeugdvriend Hidde Stegink.LIEVE JONGENS X ROQ ‘N ROLLA X CLOUD 9


Veel mensen zagen het al aankomen maar vandaag is het dan echt officieel. Lars Bos, echte naam van Snelle, is verder ook de samenwerking aangegaan met Roq ‘n Rolla en Cloud 9. Het Lieve Jongens concept is altijd al een rode draad in geweest in het leven van Lars. Zo heeft hij in 2018 een EP gedropt  genaamd ‘Lieve Jongens’. Verder noemt hij zijn vriendengroep ook zo. Het is dus niet meer dan normaal dat hij zijn eigen label ook zo noemt.


FIRST SIGNING BINNEN


Lieve Jongens label heeft zijn eerste artiest ook al binnen. Dit is niemand minder dan Pjotr, met wie Snelle al meerdere malen mee heeft samengewerkt. Op 27 september hij zijn eerste project ‘Goed Nieuws’ uit op het label. 


SNELLE OP INSTAGRAM


Samen met m’n beste maatje, manager en nu dus ook compagnon @hdstegink richten wij nu officieel “Lieve Jongens Music” op. Onze eerste signing is, hoe kan het ook anders, natuurlijk @Pjotr. Voor deze droom die uit komt gaan wij een samenwerking aan met @cloud9music en @roqnrollamusic. Wij kunnen niet wachten om onze kennis, ervaring en netwerk in te zetten voor acts waarvan wij vinden dat ze een groter podium verdienen. Op naar heel veel moois, keep it lief! – @lievejongensmusic

Lars Bos a.k.a Snelle
https://www.instagram.com/p/B1_KUtfoigP/


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nlLike het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


JE KAN VANAF 19/08 STEMMEN!!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -