16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

SNELLE KONDIGT ‘TOT NU TOE(R)’ AAN

- Advertisement -
- Advertisement -

Amsterdam, 10 juni 2022 – Aanstaand weekend staat Snelle driemaal voor een uitverkocht AFAS Live in Amsterdam, het pérfecte moment om aan te kondigen dat hij dit najaar met de Lieve Jongens band door Nederland én België zal trekken met zijn exclusieve ‘Tot Nu Toe(r)’. Fans kunnen een feestelijke avond verwachten waarbij alle grote hits en nieuwe songs onder begeleiding van een volledige live band voorbij zullen komen. Meer informatie over de show en tickets zijn vanaf 10:00 uur te vinden via clubtoursnelle.com.

Snelle won dit jaar een Edison Award, rondde zijn theatertour ‘FF Tussen Ons’ af, verkocht de Lotto Arena in België uit en staat op 10, 11 en 12 juni in met zijn Lieve Jongens drie dagen in een uitverkocht AFAS Live in Amsterdam. Met zijn nieuwe tour wil de populaire artiest graag op zoveel mogelijk plekken zijn hits spelen: “Door de jaren heen heb ik zo veel verschillende muziek gemaakt. Ik wil daarom graag al mijn werk van 2015 tot nu aan iedereen laten horen tijdens mijn clubtour. Dit ga ik doen samen met een dikke live band, de Lieve Jongens, waar ik onwijs trots op ben. Ik hoop jullie door heel Nederland en België te zien!”

Snelle
Singer-Songrapper Snelle (Lars Bos) kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn hit ‘Reünie’. Op 24 oktober 2019, ter ere van Snelle’s vierentwintigste verjaardag, verscheen zijn album ‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur Goud werd. In 2020 zette het succes door: met het liedje ‘Smoorverliefd’ maakte Snelle jongeren bewust van de gevaren van het gebruiken van je telefoon op de fiets. Op deze #1 hit volgde gelijk de volgende: ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle. Hierna volgden de nummers ‘Kleur’, ‘De Overkant’ met Suzan & Freek, ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex en ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas Acda. Deze songs zijn tevens te vinden op Snelle’s EP ‘Sebastiaan’. Met al deze pakkende muziek werd Snelle in 2020 tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland bekroond. Ook in 2021 zette Snelle mooie stappen: hij won een Top 40 Award voor Beste Artiest en ontving een Edison nominatie in de categorie Pop. Zijn album ‘Lars’ kwam binnen op #1 in diverse hitlijsten en hij scoorde de monsterhit ‘Blijven Slapen’ met Maan. En dan was er ook nog de documentaire ‘Zonder Jas Naar Buiten’ op Netflix! Maak je borst ook dit jaar maar nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -