16.1 C
Amsterdam
donderdag, mei 26, 2022

SNELLE BRENGT ZIJN MEEST PERSOONLIJKE ALBUM OOIT UIT!

- Advertisement -
- Advertisement -

Beluister ‘Lars’ via Snelle.lnk.to/Lars

Vandaag brengt Snelle zijn nieuwe album ‘Lars’ uit. Deze plaat is zijn meest persoonlijke tot nu toe en is daarom ook vernoemd naar de voornaam van de artiest. ‘Lars’ is de uitbreiding van Snelle’s in november 2020 verschenen EP ‘Sebastiaan’, zijn tweede naam. Snelle heeft de afgelopen jaren al aardig geëxperimenteerd met muzikale stijlen, maar probeerde op dit album alle genres los te laten: “Het succes van de afgelopen jaren heeft mijn leven enorm veranderd en ik wilde met hetzelfde enthousiasme als vóór dit succes muziek blijven maken. Gewoon door heel veel plezier te hebben en alles op gevoel te doen. Ik heb me, mede met de hulp van Arno Krabman, muzikaal enorm ontwikkeld en dit is het resultaat!”. Dat dit gevoel volgen de juiste keuze is geweest voor Snelle blijkt uit het succes van de eerder verschenen singles. Niet alleen staat de nummer #1-hit ‘Smoorverliefd’ op het album, maar ook de Top 10-hits ‘Kleur’, ‘De Overkant’ met Suzan & Freek en ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex. Ook zijn laatste mega hit ‘Blijven Slapen’ met Maan, die binnen één dag op #1 stond in de Spotify Top 50, is op het album te vinden. Daarnaast kunnen fans hun hart ophalen aan nieuwe muziek, er staan maar liefst zeven nieuwe nummers op ‘Lars’. Het album komt uit via ROQ ‘N Rolla Music en is vanaf vandaag op alle online streamingplatforms te beluisteren.

‘Snelle: Zonder Jas Naar Buiten’

In het verlengde van zijn album zal Snelle dit voorjaar als eerste Nederlandse artiest met een documentaire op Netflix te zien zijn. De documentaire toont hoe de jonge artiest is uitgegroeid van underdog tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd. We volgen Snelle rondom de lancering van zijn nieuwe album en staan stil bij hoe zijn leven er vandaag de dag uitziet. De documentaire wordt geregisseerd door Anne de Clercq (Soof 3) en wordt geproduceerd door Millstreet Films in samenwerking met ROQ ’N Rolla Music, Cloud 9 Music en Snelle Music en is vanaf 16 april te zien in Nederland en België bij Netflix. Bekijk hier alvast de eerste beelden van de TEASER.

Bekijk de videoclip van ‘Blijven Slapen’ door op onderstaande video te klikken:

Snelle

Singer-Songrapper Snelle (Lars Bos) kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn megahit ‘Reünie’. Op 24 oktober 2019, ter ere van Snelle’s vierentwintigste verjaardag, verscheen zijn album ‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur Goud werd. In 2020 zette het succes door, hij trapte dat jaar af met twaalf shows in Ahoy Rotterdam bij Vrienden Van Amstel LIVE!. Met het liedje ‘Smoorverliefd’ maakte Snelle jongeren bewust van de gevaren van het gebruiken van je telefoon op de fiets. Op deze #1 hit volgde gelijk de volgende: ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle. Hierna volgden de nummers ‘Kleur’, ‘De Overkant’ met Suzan & Freek, ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex en ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas Acda. Deze songs zijn tevens te vinden op Snelle’s EP ‘Sebastiaan’. Met al deze pakkende muziek werd Snelle in 2020 tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland bekroond. Ook in dit nieuwe jaar zet Snelle mooie stappen: Hij zal dit voorjaar als eerste Nederlander een documentairefilm op Netflix uitbrengen, genaamd ‘Snelle: Zonder Jas Naar Buiten’. Snelle won een Top 40 Award voor Beste Artiest en ontving een Edison nominatie in de categorie Pop. Daarnaast maakt hij binnenkort zijn opwachting als coach bij The Voice Kids. Maak je borst nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -