18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

SNEAKERPLATFORM WOOVIN EN NEDERLANDS HIPHOP-ICOON ADJE VIEREN 50 JAAR HIPHOP

- Advertisement -
- Advertisement -

Het online sneakerplatform WOOVIN lanceert samen met Nederlandstalig hiphop-artiest Adje een mini-documentaire – en exclusieve sneaker giveaway – ter ere van het 50-jarig bestaan van hiphop. WOOVIN en de enige echte hele meneer van Nederland nemen een duik in de geschiedenis van sneakers en de muziekstroom die zijn oorsprong vindt in het New York (Bronx) van de jaren ‘70. In deze samenwerking laten WOOVIN en Adje zien dat de twee elementen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en waarom. Al vanaf ver voordat hiphop 50 kaarsjes zou uitblazen op 11 augustus 2023 jl.

Om de 50ste verjaardag van hiphop te vieren, hebben WOOVIN en Adje de handen ineengeslagen en trakteren liefhebbers op een mini-docu over de geschiedenis van hiphop en sneakers, een preview van Adje’s nieuwste muziek en een giveaway. En zeker niet zomaar een paar schoenen, want het gaat hier om een paar van Adje’s favoriete sneaker releases van de afgelopen tijd: de Jordan 1 Retro High OG Lost and Found en de Jordan 4 Retro SB Pine Green.

In de mini-docu wordt Adje gevolgd door de camera’s van WOOVIN. Ze strijken neer op verschillende locaties die voor hem een speciale betekenis hebben. In het eerste deel neemt hij je mee naar de legendarische platenzaak Concerto. Al ‘diggin’ in the crates’ vertelt hij over de platen die hem vroeger het meest hebben geïnspireerd en welke sneakers door de invloed van artiesten tijdens zijn jeugd de wereld wisten te veroveren. “Om 50 jaar hiphop te vieren moest ik wel iets speciaals doen. Samen met WOOVIN is er iets dopes gecreëerd, waarmee we zeker weten anderen zullen inspireren. Net zoals sneakers en muziek dat in die tijd bij mij deden”, aldus Adje.

WOOVIN en Adje zullen de aankomende maanden de andere delen van de mini-docu releasen. Ook zullen er nog een aantal giveaways zijn om de viering van 50 jaar hiphop voort te zetten. Houd de Instagram-accounts van WOOVIN en Adje in de gaten.

Check hieronder het eerste deel van de mini-docu:

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -