16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

SMITTY KOMT IN 2024 MET EXCLUSIEVE AI SHOW

- Advertisement -
- Advertisement -

Smitty, die bekendstaat om zijn grensverleggende vibes, gooit het roer om en kondigt aan dat hij in maart 2024 een killer akoestische AI-show gaat neerzetten. Dit is niet zomaar een concert – het is een fusie van muziek en tech op z’n best, met AI, AR en VR die de boel opschudden. Smitty verraste iedereen met dee aankondiging tijdens de luistersessie van zijn EP ‘Tegen de Pijn’, die uitkomt op 15 december 2023.

Waarom dit de moeite waard is? Smitty brengt live een akoestische versie van zijn EP “Smithode” (2022). Dit is niet je standaard unplugged sessie; we hebben het hier over next-level stuff, waar kunstmatige intelligentie niet alleen de beats opschroeft, maar ook een visueel spektakel toevoegt dat je omver blaast.

Thunderboom Records, de game-changing organisatie, springt aan boord om deze show nog vetter te maken. Smitty, onze hiphop pionier, is officieel de eerste Nederlandse rapper/producer die deze gigantische stap zet. Hij blijft de grenzen verleggen en bewijst dat hiphop niet alleen over rhymes gaat, maar ook over het pushen van de technologische grenzen.

Smitty zelf is hyped over deze move. Hij wil niet alleen muziek maken; hij wil mensen raken en meenemen op een reis. Met deze show tilt hij de luisterervaring naar een ander level en laat hij mensen zien wat er gebeurt als hiphop en tech samenkomen.

Met deze akoestische AI-show zet Smitty zichzelf op de kaart als de hiphop artiest van de toekomst. Zijn unieke mix van artistieke visie en cutting-edge tech belooft niet alleen huidige fans te blowen, maar ook een nieuwe golf van creativiteit in de hiphop scene te brengen. Dit wordt een event dat je niet wilt missen. Houd Smitty’s instagram in de gaten!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -