17.4 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

SHORT MOVIE “SNITCH” MET KEMPI & CYRIEL GUDS

- Advertisement -
- Advertisement -

Kempi is back op je beeldscherm, en hóe! Naast “Suriname”-acteur Cyriel Guds shinet de rapper in de short movie “Snitch” die op 15 maart online komt op YouTube-kanaal


Kempi in een short movie


Kempi maakte eerder al een side move vanuit de rap game naar het acteren. Zo zagen we zijn acteerskills al in de film “Black Out” en de hitserie “Van God Los”. Voor Cyriel Guds is het trouwens niet de eerste keer dat hij meewerkt aan een short movie met bekende gezichten uit de scene. In 2018 released hij namelijk “Macho”, een collab met je boy Rasskulz en je kent ‘m daarnaast sowieso ook van de film “Suriname”, waarin hij een hoofdrol speelt naast onder andere Josylvio en Fernando Halman. RaptopNL was hier ook aanwezig zie hieronder de beelden.


Geïnspireerd door waargebeurde verhalen


De film is geschreven door Kempi en Cyriel Guds en is geïnspireerd door waargebeurde verhalen. In “Snitch” spelen liefde, verraad en geld de hoofdrollen. We volgen niffo’s Kempi en Cyriel in hun struggles met het leven, maar ook met elkaar. Wie kun je vertrouwen? Wie zit er fout? Check “Snitch” op 15 maart vanaf 19.00u op. 

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=UUscoJt7fwe_MpgFx1NNO80Q&layout=gallery[/embedyt]


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -