18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

SHARWINSAX DROPT URBAN-AFRO FULLY-SAX EP: ‘SAXAFRO’

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag heeft de talentvolle Sharwin Pancham, artiestennaam Sharwinsax, zijn eigen solo album ‘Saxafro’ gelanceerd. Hij heeft in het verleden vele successen behaald met covers van diverse Nederlandse hits. Nu heeft Sharwinsax besloten om zijn eigen nummers te componeren. 


De pas 20-jarige artiest is hiermee de eerste die een album lanceert waarbij saxofoon de lead zaal zijn. Hij heeft dit samen met producer ERAH gerealiseerd. Samen zaten zij dagenlang in de studio hard te werken met als resultaat een mini-album waar veel creativiteit in zit. Dit project moet de kickstart zijn van zijn solocarrière, wat Sharwin zijn droom is. De releasedatum van zijn album is een speciale dag. Het is namelijk ook de verjaardag van zijn moeder. Verder verklapt hij nog dat er een spectaculaire clip van zijn nummer uit zal komen in de loop van de week. Hiernaast bedankt de artiest al zijn fans en belooft hen nog veel meer.


Het album is per vandaag te beluisteren via verschillende streamingdiensten. Beluister zijn ‘Saxafro’ hieronder en geef aan wat je ervan vindt.- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -