22.8 C
Amsterdam
donderdag, augustus 13, 2020

SENIO AJOEB: KLAAR OM ZIJN VIBEZ MET NEDERLAND TE DELEN!

- Advertisement -
- Advertisement -

Maak kennis met Senio AjoeB, een getalenteerde rapper die ready is om zijn vibes met Nederland te delen. Momenteel zit hij bij het label van zijn broer, OG Vibez, Playaz Game Records. Senio AjoeB is 27 jaar en is opgegroeid in Amsterdam Zuid. Hij begint met rappen in de buurt en deed mee aan de open mic’s in de buurthuizen. Daar deed hij ook mee met de battle raps. Toen hij 23 was verhuisde hij naar verschillende plekken in Nederland zoals Den Haag en IJmuiden. Uiteindelijk belandt hij weer in de buurt en heeft hij al zijn ervaring geuit in zijn muziek. Senio AjoeB heeft verschillende stijlen, zo kan hij love vibez maken maar ook realiteit rap en trap. Genoeg reden om een exclusief interview met hem te houden en hem beter te leren kennen.

SENIO AJOEB


Hoe en wanneer ben je begonnen met muziek?


Tijdens de tijden van de middelbare school ben ik begonnen met rappen/freestylen. Daar bleef het ook bij.


Als je niet zou rappen wat zou je dan doen?


Dan zou ik werken om een bepaalde vermogen op te bouwen om uiteindelijk mijn eigen onderneming te kunnen starten.


Waar wil je nog naar toe en wat wil je bereiken in de muziek? 


Ik wil uiteindelijk dat ik mijn muziek aan heel Nederland kan laten horen, dat ik uiteindelijk al mijn vibez kan laten horen.Sommige rappers staan bekend om hun flow en de ander weer om zijn/haar punchlines of storytelling. Wat is jouw superkracht als rapper?


Mijn superkracht zou ik omschrijven als een mix van storyline tellende ,flow en zang rap…Welke artiest(en) zijn op dit moment jouw grootste invloeden en welke vroeger en waarom?


Op dit moment luister ik vaker verschillende soorten instrumentale beats op Spotify. Als ik muziek luister, luister ik naar muziek van vrienden. Vroeger luisterde ik vaak naar Kempi, Hef, Fresku, Bizzy en Lijpe.


Wij weten dat ‘Twijfel’ van Fresku één van jouw lievelings nummers is. Welke line uit deze track is het meest bij jou gebleven en waarom?


De hele tekst in me bijgebleven ken het uit me hoofd omdat het gewoon pure realiteit is en ik voel het gewoon.Wat doe jij als je even geen inspiratie hebt om muziek te maken? Hoe blijf je jezelf muzikaal uitdagen?


Instrumentale beats luisteren en freestylen en soms even een dag pauze.“Liever brieven, dan een lieverd”. Denk je dat een lieverd ooit nog over de brieven gaat komen?


Haha ja zeker wel, het was op dat moment een gevoel die ik uitte.Wat kunnen we van jou verwachten dit jaar? Sicke collabs die eraan komen?


Zeker weten! Ondere andere me eigen EP waarop ik kan verklappen dat 1 track met Meestervlogger zal zijn. De rest van me EP wordt merendeels ingevuld door mijzelf. Buiten mijn EP komen er veel featurings met opkomende rappers en natuurlijk met Playaz Game Records. De Golden Lemon Awards van Raptop komen eraan. Wie horen er volgens jou sowieso in de top 5 te staan dit jaar? 


  1. Boef
  2. Hef
  3. Lijpe
  4. Bizzey
  5. Senio AjoeB
- Advertisement -

Het laatste nieuws

NPO HAALT VIDEO’S OFFLINE NA STEEKPARTIJ SCHEVENINGEN

Vandaag heeft de NPO en omroep BNNVara twee video’s offline gehaald. Het gaat om de 101Barz sessies van 73 de Pijp en...
- Advertisement -

LOUIVOS LAAT EP ‘KWADE GEESTEN’ LOS + VIDEOCLIP

Vandaag heeft Jessmaine Nuengi, beter bekend onder zijn artiestennaam LouiVos, zijn langverwachte EP genaamd ‘Kwade Geesten’ gedropt. Zijn vorige plaat ‘Exotische Wapens’...

RUSSO EN BRYAN MG RELEASEN ZOMERSE LOVE TRACK ‘VAN MIJ AF’

Vandaag heeft Russo samen met Bryan MG de track ‘Van Mij Af’ uitgebracht. De track is een zomerse love track met een...

DJAHBOY IS TERECHT! EN DROPT NIEUWE TRACK ‘FERRARI’

De afgelopen dagen zagen we filmpjes waarin diverse artiesten een video oproep deden met de vraag ‘Waar Is Djahboy?’. Artiesten zoals Ali...

Related news

APPIE OVB: UPCOMING TALENT MET RAUWE STRAAT RAP

Maak kennis met Appie OVB, een jonge getalenteerde rapper die ready is om de game over te...

BIG UP TO EXCELLENT: MEESTER IN DE KUNST VAN HET BATTLEN

Wie kent die epic eindbattle uit de film 8 Mile met Eminem niet? Tegenwoordig zijn er weinig...

EXCLUSIEF BIJ RAPTOP: HITPRODUCER SHAFIQUE ROMAN AAN HET WOORD

We noemen Raptop’s nummer 2 van 2019: Frenna, en dan nog Yxng Le, Murda, Priceless, Bizzey, Snelle;...

PRODUCER IN HART EN NIEREN: PRONK

Siebe Pronk, artiestennaam Pronk, is een 24 jarige producer uit Amsterdam. Je kunt hem kennen van zijn...
- Advertisement -