1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

SENIO AJOEB EN TUGCE DROPPEN NIEUWE TRACK ‘EERSTE KEER’

- Advertisement -
- Advertisement -

Senio Ajoeb, het talent van label ‘Playaz Game Records’ heeft de krachten gebundeld met Tugce en brengt zijn vijfde officiële videoclip. De combinatie heeft gesulteerd in een gloednieuwe track met een bijbehorende videoclip genaamd ‘Eerte keer’.

De track is geproduceerd door producers H38 en Tariq Sadal. Met een heerlijke gitaarspel en het samenspel tussen de rapper en zangeres, neemt de clip je mee in een ‘love story’.

Aangezien dit een track is die we normaal gesproken niet direct zouden verwachten van Senio, spraken wij van Raptop met hem om te achterhalen hoe deze track tot stand is gekomen. “Ik was uitgenodigd op een writerscamp in Zandvoort van TSMusicstudio, oftewel Tariq Sadal. Daar kwamen allerlei artiesten en producers bij elkaar met de bedoeling een andere vibe te maken dan je zelf gewend was. Zodoende zaten we gezamenlijk in de studio waarbij ik in contact kwam met zangeres Tucge”, aldus Senio Ajoeb.

“Tariq Sadal en H38 begonnen met deze beat en wij voelden die meteen en sprongen samen op de beat waar uiteindelijk ‘Eerste Keer’ is uitgekomen. We hebben er meteen werk van gemaakt en een mooie clip geschoten in Rotterdam. Volgend week komt de track ook op Spotify!”, gaat hij verder. Dit is het eerste resultaat van de writerscamp, dus wij hopen dat we nog veel meer kunnen verwachten de komende tijd.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -