17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

SEM VAN DIJK DROPT AANSTAANDE VRIJDAG NIEUWE TRACK MET SAAFF

- Advertisement -
- Advertisement -

Deze week is het tijd voor een nieuwe release van Sem van Dijk! De track ‘Allang’ komt op 9 april uit en is de nieuwe release van Sem, in samenwerking met niemand minder dan mr. Neckless, oftewel, Saaff.

Met zijn 2e release in korte tijd is hij zijn naam zeker aan het vestigen in de scene. Met zijn eerste nummer, ‘Hallelujah’, veroverde Sem het hart van de luisteraar, maar zijn nieuwe release ‘Allang’ is ook zeker niet te missen! Waar Sem in zijn eerste single liet horen dat hij zeker goed kan zingen, laat hij in de track ‘Allang’ horen dat hij ook ijzersterke flows beheerst. In deze track laat Sem een andere kant van zichzelf horen en laat hij zelfs in de bijbehorende videoclip zien dat hij multi-getalenteerd is!

Samen met Saaff, bekend van o.a. het nummer ‘Neckless’, hebben ze weer een knaller van een hit te pakken. Beiden zingend en rappend vliegen de twee door de track, en laten de heren zien wat zij in petto hebben. Wees ready om deze heerlijke track op vrijdag te beluisteren!

Uiteraard opgevolgd met een super dikke clip, die vanaf maandag 12 april te zien is op YouTube.

‘Allang’ van Sem van Dijk ft. Saaff is vanaf vrijdag 9 april te beluisteren op alle bekende streamingsplatformen zoals o.a. Spotify, Apple Music en Deezer.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -