fbpx

SBMG IN SURINAME GEEFT DEEL OPBRENGSTEN WEG

SBMG in Suriname! En niet alleen voor een concert of optreden. Chivv en Henkie T gaven begin dit jaar al aan dat ze meewerkten aan een project in Suriname. Ze willen iets terugdoen voor de gemeenschap in Suriname vandaar dat ze een zonnepanelenproject in Suriname hebben gestart.

SBMG in Suriname

De heren van SBMG willen investeren in hun vaderland. Toen zij in het begin van dit jaar in Suriname waren hebben ze zelf president Bouterse ontmoet. Samen met hem hebben zij het project doorgenomen. Kort hierna werden de eerste zonnepanelen geplaatst in het dorp Masiakiiki.

Zonnepanelen project in Suriname

Afgelopen zaterdag was SBMG in Suriname om een concert te geven. Het concert in club Zenaida was een succes zoals te zien is op hun Instagram. Ze hebben een deel van de opbrengsten van dit concert geïnvesteerd in het zonnepanelenproject. Ze willen het project uitbreiden naar andere dorpen in Sipaliwni. Door dit concept met meerdere optreden en concerten te doen is dit mogelijk. Chivv en Henkie T komen beiden uit de regio Sipaliwni vandaar de keuze voor deze regio.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Show in the motherLand 🇸🇷❤️🙏🏿 #SBMG

Een bericht gedeeld door SBMG 1104 (@sbmoneygang) op

Help de medemens

Onlangs kwam Chivv nog in de media omdat hij in de straten van Suriname de mensen die het nodig hebben water en geld gaf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Doe wat ik kan voor me mensen ❤️

Een bericht dat is gedeeld door @ chivv op

Don’t sleep on this en stem hier op je favoriete rap/rap act!

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie