19.8 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

SAMIRA HARDING: EEN RISING STAR UIT TERNEUZEN

- Advertisement -
- Advertisement -

Maak kennis met Samira Harding, een zeer getalenteerde en veelbelovende opkomende artiest uit Terneuzen. Ze schrijft en zingt al bijna 10 jaar haar eigen muziek en voelt na lang wachten aan dat nu het juiste moment is om de stilte te doorbreken en haar muziek met de wereld te delen. 

Samira Harding

Door de jaren heen heeft Samira veel verschillende muziekgenres ontwikkeld en ze is momenteel nog steeds zoekende naar welke het beste bij haar past. Samira is een artiest die van alle markten thuis is en dit maakt haar extra speciaal. Wat ook nog meespeelt is dat ze zowel in het Nederlands als in het Engels liedjes schrijft en haar pijlen gericht heeft op een internationale carrière. 

Verder heeft Samira Harding veel positieve feedback ontvangen van een aantal grote producers uit Nederland. Zo zijn meerdere nummers van haar aankomende project geproduceerd door Marone en heeft ze samen met Fraasie in de studio gezeten. Of hier een track is uitgekomen is nog niet bekend. Daarvoor moeten jullie even wachten tot haar soloproject uitkomt. Genoeg om naar uit te kijken dus!


SAMIRA HARDING – MILLION DOLLAR DEAL


Momenteel werkt Samira Harding hard aan haar aanstaande soloproject dat in 2020 zal uitkomen. Ondertussen zal ze haar singles uitbrengen waarin zij haar veelzijdigheid laat zien. Morgen is het tijd voor haar derde release ‘Million Dollar Deal’ haar eerste twee releases zijn ‘Ideas’ en ‘Open Kaart’. Met deze release laat Samira weer een nieuwe sound horen die ze nog niet eerder heeft getoond.

Samira Harding

We gaan nog veel van Samira Harding zien in de komende tijden! Dus zoals we altijd zeggen ‘don’t sleep on this’ en blijf haar volgen! Volg onze socials om niks te binnen missen binnen de Nederlandse hiphop/rap industrie.BELUISTER HIER ALLE TRACKS VAN SAMIRA HARDING- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -